REDALERT+kleurt+Nederland+evenementenland+rood%3A+bekijk+diverse+foto%27s
Nieuws

REDALERT kleurt Nederland evenementenland rood: bekijk diverse foto's

EVENTBRANCHE CORONA - Augustus is actiemaand als het om de eventbranche gaat. Nu de faillissementengolf echt tegen de deuren aanbotst, de lobby best stappen zet, maar de aandacht wat lijkt weg te ebben, zijn er diverse initiatieven. Dat begon gisteren met #REDALERT. De internationale actie, in Nederland opgepakt door VTTE.

Om 21:00 liet de evenementensector zien dat het 'vijf voor twaalf' is. Om klokslag negen kleurden de gebouwen van de Tweede Kamer bloedrood. Niet alleen de Kamergebouwen werden rood, maar verspreid over Nederland werden meer dan 200 panden in het rood gezet. Veel toeleveranciers van de sector zorgden ervoor dat hun eigen pand maar ook vele gemeentehuizen, provinciehuizen en andere overheidsgebouwen in een vuurrood licht gezet werden om de aandacht te vragen die de evenementenbranche verdient. Om 5 voor 12 werden de rode lichten symbolisch gedoofd.

De actie zorgde voor veel media-aandacht en indrukwekkende foto's. Bekijk de social media met #RedAlert #WeMakeEvents en #WijMakenEvents:


Foto Provinciehuis Zwolle: Twitter @martinvdhooft


Foto Gemeente Oost Gelre: Frontline


Foto: Theater Concordia


Foto Stadhuis Almelo: Dimotech


Foto: Martiniplaza Groningen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ziggo Dome (@ziggodome) op

 


Foto: gemeentehuis Breda


Foto: kantoor NICLEN


Foto: Paradiso Amsterdam


Foto: Parktheater


Foto: Provinciehuis Haarlem


Foto: Stadsgehoorzaal


Foto: TivoliVredenburg

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.