Rectificatie EventBranche Magazine 4 - 2018

23-01-2019 - RECTIFICATIE - De redactie van EventBranche Magazine hecht veel waarde aan onderstaande rectificatie, omdat er door een fout bij ons, een deel van een artikel in een ander artikel is geplaatst. Het gaat hierbij om het artikel op pagina 76 / 77 van EventBranche magazine 4 - 2018.

In de intro van het artikel staat de intro van een artikel over onze gewaardeerde partner Intertent, terwijl de rest van het artikel tips geeft om een 'mindere locatie' tijdig te kunnen bemerken. Voor alle zekerheid: deze intro hoort op geen enkele wijze bij de inhoud van het volledige artikel.

Ook op de inhoudsopgave van het locatiekatern in het onlangs verschenen EventBranche magazine is per abuis een verkeerde paginatitel bij een paginanummer geplaatst. Op pagina 55 staat bij de verwijzing naar pagina 76 de kop Intertent over de trends voor 2019. Op pagina 76 staat echter het artikel over hoe u 'slechte locaties' tijdig kunt filteren.

Excuses aan Intertent
De redactie betreurt dat er een verkeerde intro bij het artikel op 76/77 is geplaatst en dat er op welke wijze dan ook een link gelegd zou kunnen worden tussen tussen de inhoudsopgave-regel en het daadwerkelijke artikel. Wij willen Intertent dan ook onze gemeende excuses aanbieden. In het komende magazine verschijnt het correcte artikel over Intertent, vaste partner in tijdelijke accommodaties voor uw evenement.

Namens de complete redactie van EventBranche,

Sjoerd Weikamp, verantwoordelijk voor alle content binnen EventBranche.nl.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners