Ramon Beuk, culinair ondernemer en columnist van De
Telegraaf, opent 15 november MEETINC, een vergadercentrum dat onderdeel zal
uitmaken van zijn bedrijf Culipro.Culipro bestaat al uit De Glazenruimte en De
Kooktempel.
MEETINC
Het vergadercentrum bevindt zich op de
eerste etage van De Glazen Ruimte en zal faciliteiten bieden die geschikt
zijn voor zakelijke besprekingen en conferenties. MEETINC borduurt verder op de
stijl en sfeer van De
Glazen Ruimte waarbij eigentijds, stijlvol en culinair de kernwoorden zijn.
Capaciteit
De diverse vergader- en conferentieruimten krijgen een unieke uitstraling en zullen allen op technisch en facilitair gebied multifunctioneel en optimaal worden ingericht. Daarnaast zijn de ruimtes door middel van schuifwanden eenvoudig aan te passen aan de grootte van de groepen (van 8 tot 150 personen).
De diverse vergader- en conferentieruimten krijgen een unieke uitstraling en zullen allen op technisch en facilitair gebied multifunctioneel en optimaal worden ingericht. Daarnaast zijn de ruimtes door middel van schuifwanden eenvoudig aan te passen aan de grootte van de groepen (van 8 tot 150 personen).
Culinair
Door de culinaire ondersteuning van ervaren topkoks zal MEETINC zich onderscheiden door het bieden van hoogwaardige kwalitatieve cateringdiensten.
Door de culinaire ondersteuning van ervaren topkoks zal MEETINC zich onderscheiden door het bieden van hoogwaardige kwalitatieve cateringdiensten.