Railpromo+lanceert+rijdend+treinrestaurant+voor+de+zakelijke+markt
Nieuws

Railpromo lanceert rijdend treinrestaurant voor de zakelijke markt

HISTORISCHE EVENEMENTENLOCATIE TREINEN - Binnenkort zal de omgebouwde Trans Europ Express trein dienst doen als viersterrenrestaurant en vergaderlocatie voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

 Fotocredits: Panorama Rail Restaurant

Een plek in het zogeheten Panorama Rail Restaurant, de omgebouwde historische trein die per 21 augustus dagelijks zal vertrekken vanaf Amsterdam Centraal, omvat een rondrit langs diverse bezienswaardigheden van Nederland en een uitgebreid viergangendiner door sterrenchef Edwin Soumang. Gasten beleven de culinaire tocht aan ruime tafels voor twee, vier of zes personen. Het treinrestaurant biedt ook afgeschermde compartimenten voor groepen en is exclusief af te huren voor gezelschappen vanaf dertig personen.

Rondrit door Nederland
Het Panorama Rail Restaurant rijdt tussen de reguliere treinen van NS, Arriva en andere spoorvervoerders. Railpromo en de onafhankelijke infrastructuurbeheerder ProRail hebben daartoe een dienstregeling voor het treinrestaurant opgesteld. Vanuit Amsterdam Centraal wordt een vaste, ten minste 2.45 uur durende route gereden via Haarlem, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Gouda en Breukelen. Daarbij worden onder meer de bloembollenvelden bij Lisse en het Groene Hart gepasseerd. Het uitzicht varieert van drukke stadscentra tot uitgestrekte weidegebieden en van historische stadsranden tot moderne industriële complexen.

Samenwerking met Nederlandse sterrenchef
De menu’s die in het Panorama Rail Restaurant worden geserveerd zijn gecreëerd door de Nederlandse sterrenchef Edwin Soumang. Een ervaren cateringteam onder leiding van Roland Vos van Buitenpoort Catering Amsterdam serveert de diners aan boord van de trein. Het menu wijzigt ieder kwartaal en wordt samengesteld passend bij de tijd van het jaar.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.