RAI+Elicium%3A+meetingplanners+mogen+zelf+de+prijs+bepalen
Nieuws

RAI Elicium: meetingplanners mogen zelf de prijs bepalen

Zelf de prijs bepalen van een vergaderarrangement, met die stunt komt RAI Elicium.

Op een unieke manier kennismaken met het nieuwe hoogwaardige vergadercentrum van Amsterdam RAI? Dat kan in de week van 14-18 maart 2011. In die week bepalen organisatoren van vergaderingen en trainingen namelijk zelf de prijs van hun vergaderarrangement in RAI Elicium.

'Het in 2009 geopende RAI Elicium biedt een compact vergadercentrum. Twintig moderne vergaderzalen, geschikt voor vergaderingen, trainingen en/of seminars bieden een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. De zalen zijn state of the art en van alle gemakken voorzien. Bovendien is het vergadercentrum uitstekend bereikbaar en heeft het een eigen entree. Het markante gebouw van Benthem Crouwel Architects beschikt naast het vergadercentrum over de grootste ballroom van Nederland en vier congreszalen', aldus de communicatieafdeling van de Amsterdams evenementenlocatie.

Eigen prijs
'In de derde week van maart kunnen organisatoren zelf bepalen welke prijs zij voor een vergaderarrangement in RAI Elicium willen betalen. Deze prijsactie geldt, op basis van beschikbaarheid, voor nieuw te boeken vergaderingen of trainingen op de 3e, 4e en 5e verdieping van RAI Elicium. Het vergaderarrangement bestaat in de actieweek uit zaalhuur, koffie, thee en water.'

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.