RAI+Amsterdam+wint+Best+International+Venue+Award
Nieuws

RAI Amsterdam wint Best International Venue Award

RAI Amsterdam heeft de Best International Venue award gewonnen tijdens de twaalfde Exhibition News Awards in Londen. De Excellence Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen en bedrijven die een bijzondere bijdrage leveren aan de beurzensector.

RAI Amsterdam was genomineerd voor de categorie ‘Best International Venue’, samen met een aantal geduchte tegenstanders zoals Stockholmsmässan International Congress & Exhibition Centre, Expoforum Convention and Exhibition Centre, Singapore EXPO en MAX Atria en Abu Dhabi National Exhibition Centre.

In de inzending voor de award stonden onder andere de samenwerking met money 20/20, de lancering van de Amsterdam Drone Week, de Customer Journey Exhibitors waarin we de uitdagingen van onze klanten voorop stellen en de verbouwing van de Park Foyer tot multifunctionele locatie en extra vierkante meter beursoppervlakte centraal. 

“De winst van deze prestigieuze prijs is een erkenning van onze continue inspanningen om onze dienstverlening te optimaliseren. Daar zijn we enorm trots op,” aldus Maurits van der Sluis, COO bij RAI Amsterdam. Van der Sluis vervolgt; “Ons doel is om evenementorganisatoren van over de hele wereld te ondersteunen dat hun evenement zo succesvol mogelijk is. En om zowel deelnemers als bezoekers een geweldige ervaring te bezorgen. RAI Amsterdam wil een locatie zijn waar mensen graag naar terugkeren.”

RAI Amsterdam won de prijs voor Best International Venue voor de vijfde keer op rij.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.