RAI Amsterdam presenteert hackaton voor eventindustrie

07-06-2018 - Op 31 oktober 2018 organiseert RAI Amsterdam de ‘Event Industry Hackathon 2018’. De meest prangende vraagstukken op het gebied van duurzaamheid, matchmaking, beleving, logistiek of andere evenementuitdagingen worden tijdens deze dag opgelost door een team van experts, wetenschappers, studenten en professionals uit diverse vakgebieden.

Oplossingen delen
Maurits van der Sluis, COO RAI Amsterdam: “Met deze Event Industry Hackathon dagen we mensen graag uit om buiten de gebaande paden te denken en deze mooie branche naar een hoger niveau te brengen. De oplossingen worden gedeeld en teruggegeven aan de evenementenbranche. Hiermee onderstrepen we de rol van de RAI als platform voor kennis, contacten en innovatie”.

Vraagstukken indienen
Organisatoren, exposanten en bezoekers van evenementen die kansen onbenut zien of tegen uitdagingen aanlopen, kunnen hun vraagstuk vóór 1 augustus indienen via welcome@rai.nl

Hackers gezocht: iedereen kan meedoen
Professionals die graag worden uitgedaagd en hun kennis willen inzetten kunnen zich vóór 1 september aanmelden voor de Hackathon. RAI Amsterdam selecteert de deelnemers en zoekt hierbij naar een mix van experts, wetenschappers, studenten en overige professionals uit diverse industrieën. Iedereen kan meedoen.

Event Industry hackathon
Het doel van deze hackathon is om in 24 uur tijd tot innovatieve en creatieve oplossingen te komen voor de vraagstukken die zijn ingezonden. Deze oplossingen worden gedeeld binnen de internationale en nationale evenementenbranche. Daarnaast mag het winnende team een bedrag van 2.500 euro schenken aan een goed doel naar keuze.

Voor meer informatie over de dag zelf, vraagstukken indienen of deelname: http://www.rai.nl/hackathon
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners