Radio+538+haalt+mediabureaus+naar+Claus+Event+Center+voor+bowling+evenement
Nieuws

Radio 538 haalt mediabureaus naar Claus Event Center voor bowling evenement

Radio 538 is natuurlijk al jaren een merk dat zich onderscheidt op het gebied van eventmarketing. Eind vorig jaar maakte 538 bekend zich ook te richten op de organisatie van events voor derden. Hun eigen event voor mediabureaus hield Radio 538 in Claus Event Center.

Claus Event Center veranderde volledig in New York sfeer voor het evenement van Radio 538 events: een yellow cab bij de ontvangst, het Vrijheidsbeeld, witte kerstbomen, foto's van New York en black and white statafels. Zo ontstond in de evenementenlocatie in Hoofddorp het New York in the snow bowlingtoernooi van Radio 538. Het bedrijfsfeest was speciaal voor mediabureaus van de radiozender.

Zo'n 150 gasten werden voor het tweede opeenvolgende jaar, verwelkomd in de ballroom die speciaal voor deze avond was omgetoverd tot de straten van New York. Uiteraard konden Chinatown, Little Italy en New York Deli daar niet in ontbreken. Om 21.00 uur werden de gasten naar de bowlingbanen begeleidt, waar zij in teams werden verdeeld en het jaarlijks terugkerende bowlingtoernooi speelden. De winnaars ontvingen een prijs voor hun prestaties. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.