RAC+Hallen+nieuwe+evenementenlocatie+in+Den+Haag
Nieuws

RAC Hallen nieuwe evenementenlocatie in Den Haag

De RAC Hallen, de voormalige locatie van de Rijks Automobiel Centrale in Laakhaven West, is sinds kort beschikbaar als nieuwe industriële en grootschalige evenementenlocatie in Den Haag.

Stichting RAC heeft twee partners aangetrokken voor de exploitatie van de RAC Hallen: Het Boekingsburo.nl, onderdeel van AT Productions, is verantwoordelijk voor de commerciële exploitatie van de locatie, terwijl Driesse van de Weg van Trend Forward Events de zakelijke leiding op zich neemt. De drie hallen, met in totaal 5.500 m2 aan evenementruimte, bieden een multifunctionele locatie voor de meest uiteenlopende evenementen.

'De authentieke en industriële evenementenlocatie is geopend onder de naam De RAC Hallen. In 2000 heeft de gemeente Den Haag het pand aangekocht en gerestaureerd met het doel deze te herontwikkelen tot nieuwe creatieve en culturele evenementenruimte voor Den Haag. Hiermee maken de RAC Hallen onderdeel uit van The Industrials, een 5-tal bijzondere industriële locaties die door de gemeente Den Haag zijn geselecteerd als inspirerende en bijzondere evenementenlocaties. De Punthal, Ronde Hal en de entree- en ontvangstruimte zijn geschikt voor conferenties, (grootschalige)evenementen, symposia, beurzen, congressen en diners van 20 tot 3.000 personen. Hiermee zijn de hallen als evenementenlocatie een serieuze aanwinst voor Den Haag', aldus Bjorn Pinas van Het Boekingsburo.nl.
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.