Qommunity organiseert eerste bedrijfsuitje voor freelancers

28-05-2018 - Begin dit jaar organiseerde Qommunity de eerste nieuwjaarsborrel voor freelancers ooit. Dit omdat freelancers toch een hoop missen, wat je als vaste werknemer wel hebt binnen een bedrijf. Onder dat gemis valt ook het bedrijfsuitje en dat is precies wat Qommunity nu gaat organiseren op 7 juni op het Veronica Schip in Amsterdam-Noord.

Een bedrijfsuitje is voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld. Maar als je als freelancer werkt mag je daar nooit van genieten. Qommunity vindt dat daar verandering in moet komen en organiseert naar aanleiding van het succes van Q1 – The Freelance New Years Borrel afgelopen januari, het bedrijfsuitje voor freelancers.

Het ‘bedrijfsuitje’ zal in het teken van zelfontplooiing en de synergie van samenwerken staan. Tijdens het event zal Nicoline Smalbraak, freelance filosoof, mindfulness trainer & lifecoach, een workshop geven over hoe freelancers hun leven het beste kunnen inrichten in de aandachtseconomie van tegenwoordig. Want hoe ga je eigenlijk als freelancer om met stress en afleiding in dit (digitale) tijdperk? Op het event zullen freelancers aan de hand van een ‘speedhate’ elkaar beter leren kennen. Hierdoor kunnen ze samen klagen en lachen om de ups & downs van het leven als freelancer. Verder zal Reuben Alexander, eigenaar van reclamebureau Buutvrij, vertellen over waarom jezelf zijn als ondernemer nou zo belangrijk is en wordt de borrel afgesloten met een dansje en een DJ.

Ben jij freelancer en heb jij ontzettend behoefte aan een bedrijfsuitje? Koop dan hier je ticket of bekijk hier het Facebook-event. Het uitje zal plaatsvinden op donderdag 7 juni 2018, tussen 17:00 en 23:00 op het Veronica Schip in Amsterdam-Noord.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners