Projectmanager Ellis (Fraai Projecten): 'het is een klein bedrijf wat per ongeluk groot is geworden'

08-10-2018 - Fraai Projecten Decor & Eventstyling is specialist in de kunst van het creëren en echt een begrip in de branche als het gaat om decor- en eventstyling. Het bedrijf van Gerben van Raak en Koen van Berlo kan niet zonder het vaste team van ervaren projectmanagers. Samen met nog zo’n 50 andere collega’s zijn zij de drijvende kracht achter ieder evenement. EventBranche Magazine sprak met Ellis Versteeg, Teamleider Projectmanagement en Senior Projectmanager bij Fraai, over hun werkwijze en het speerpunt klantgerichtheid waar vanaf dit najaar nog meer de focus op ligt.

‘Het is een klein bedrijf wat per ongeluk groot is geworden’ – Projectmanager Ellis

Projectmanagers Ellis, Janneke, Marloes en Nathalie zijn de ‘leading ladies’ als het gaat om het coördineren van de ruim 700 evenementen per jaar. Het ervaren team is onmisbaar op het gebied van ontzorgen en klantgerichtheid. Dit najaar wordt hier nog eens extra aandacht aan besteed. Zo worden er momenteel klantenteams gevormd, waarbij de projectmanagers worden gekoppeld aan uitvoerders.

‘Binnen Fraai Projecten gelden een aantal kernwaarden, één daarvan is aandacht: bij ons staat de klant centraal. Daarom vinden we het belangrijk dat er altijd met twee paar ogen wordt gekeken naar een project. De projectmanager bekijkt of bepaalde plannen passen en kunnen. De praktische kant ligt vervolgens bij de uitvoerders. Bepaalde klanten krijgen dus altijd mij aan de telefoon en dezelfde uitvoerder op hun projecten. Dus als het even kan zijn zij ook aanwezig tijdens een afspraak of locatiebezoek. Uiteindelijk is het onze taak als projectmanagers dat alle disciplines naadloos in elkaar overlopen. We zijn als het ware de alles verbindende schakel, maar we doen dit natuurlijk niet alleen. Binnen de eventbranche kent iedereen Gerben (van Raak) en Koen (van Berlo) als de gezichten van Fraai, maar zij hebben inmiddels wel 50 man personeel!'

Ook benieuwd bij welke projecten Fraai allemaal betrokken is geweest en wat de drijvende kracht is achter deze decor- en eventstyler? Blader dan naar pagina 80 van het EventBranche Magazine. Nog geen magazine? Word dan nu lid voor 159,- per jaar (excl. BTW, volledig aftrekbaar), geniet van vele voordelen en ontvang het magazine volgende week nog bij u in de bus.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. DCRT Event Decorations & Styling

  Uw partner voor het creëren van bijzondere sfeerbelevingen.
 2. Fraai Projecten Decor en Event Styling

  ‘Wow’, een klein en simpel woord dat op tal van manieren wordt geuit.
 3. Wolterinck Event Decoration

  Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw...
 4. JMT International

  Al dertig jaar is JMT toonaangevend in verhuur van vloerbedekking en meubilair. Maar het bedrijf is meer partner in...
 5. Thearent Group

  “We create your world of imagination with our creative textile solutions”.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners