Prinses Laurentien: 'Hoezo staat daar een podium? Waarom kijken we naar 20 vierkante meter?'

15-07-2020 - LIVE AGAIN - Het is al weer twee weken geleden toen het eerste slotje van de lockdown ging: LiveAgain! in de Fokker Terminal was het eerste congres voor 2x100 mensen. Een van de sprekers was Prinses Laurentien van Oranje: 'Ik geloof in deze sector, ik geloof in verbinding, maar we moeten nu samen bedenken: hoe dan wel? Dus ik hoop bijvoorbeeld als spreker dat ik niet meer vooraan hoef te zitten, maar lekker achteraan...'

Prinses Laurentien maakte indruk tijdens LiveAgain!. Ze gooide niet alleen haar kaartjes weg, ze wees de branche ook op een mindset. Waarbij we zonder voorbij te gaan aan de keiharde situatie voor veel bedrijven, maar nu wel anders moeten gaan denken en het echt in alles samen moeten doen. De prinses durfde. Ze klom niet op het podium, nam niet plaats in het vierkante waar een spreker zich in moest bewegen voor de optimale beelden in de live stream. 'Hoezo staat daar het podium? Waarom kijken we met z'n allen naar 20 vierkante meter? En waarom zit ik als spreker vooraan, met de rug naar jullie toe, ik heb dan toch geen idee wat er in de zaal leeft', waren de prikkelende openingszetten van Prinses Laurentien van Oranje om uiteindelijk tot een krachtige boodschap van acceptatie, positiviteit en vooral samen in een andere mindset komen. AVEQ zorgde voor live stream en heeft de keynote van de prinses beschikbaar gesteld:

1 Reacties

Krachtige inspiration talk van prinses Laurentien: anders kijken, met minder geld meer bereiken. out of the window alle ego's en samen anders doen. Hybride.
MariannA Bakker @ 15-07-2020 15:20 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners