%27Premier+Rutte+de+vakbeurzen+kunnen+veilig+open%21+Nu%21%27
Nieuws

'Premier Rutte de vakbeurzen kunnen veilig open! Nu!'

VAKBEURZEN CORONA - 'Volgende week woensdag 10 juni is er een overleg met de minister over de openstelling van evenementen', maar de organisatoren van Veilignaardevakbeurs.nl zijn niet gerust op een goede afloop en willen extra aandacht voor de vakbeurzen.

'Terwijl in Duitsland vakbeurzen in sommige deelstaten al weer open zijn wordt hier nog geen enkel perspectief aan onze sector geboden. Nog steeds lijkt het niet te zijn ingedaald dat een vakbeurs een andersoortig evenement is dan een festival of concert. Om onze belangen onder de aandacht te brengen willen we landelijk hele advertentiepagina's plaatsen op dinsdag 9 juni a.s. Met deze campagne gaan we ook aandacht op televisie en radio genereren', aldus Veilignaardevakbeurs.nl. De tekst van de advertentie hieronder:

PREMIER RUTTE,
MOGEN DE VAKBEURZEN VANAF 1 SEPTEMBER WEER OPEN?

Als organisatoren van vakbeurzen en congressen zorgen wij voor een directe omzet van € 4,4 miljard en 61.000 banen. We brengen bedrijven bij elkaar en zijn de aanjager van de economie. Toch veegt het kabinet ons op één hoop met dancefeesten, concerten en festivals. Maar vakbeurzen zijn anders. In onze grote beurshallen kunnen bezoekers gemakkelijk afstand houden. Wij kunnen het aantal bezoekers eenvoudig maximaliseren en verspreiden over de dagen. Onze sector heeft een protocol opgesteld waardoor veilig bezoek gewaarborgd is. Bedrijven staan te springen om weer op onze vakbeurzen zaken te doen. Maar als wij niet vóór 1 juli horen dat vakbeurzen weer open mogen, gaat ons hele najaar verloren. In Duitsland zijn vakbeurzen alweer toegestaan. Wij zijn experts op het gebied van bezoekersstromen, nóg beter dan woonboulevards, bouwmarkten, tuincentra en horeca, kunnen wij de veiligheid van bezoekers garanderen.

Daarom vragen wij aan u: laat ons vóór 1 juli weten wanneer professionals weer veilig en verantwoord naar onze vakbeurzen mogen.


Inmiddels is er al een pagingrootte advertentie in de Telegraaf bij elkaar ingezameld, maar de actiegroep wil ook in andere kranten aanwezig zijn. 

Hoe doet u mee? 

Stort uw bijdrage VOOR MORGEN, VRIJDAG 5 JUNI 18.00 UUR op bankrekeningnummer NL11RABO 0153 7853 06  t.n.v. Good BV onder vermelding van ADVERTENTIECAMPAGNE/Uw Bedrijfsnaam/uw factuuradres

Als u ook € 5.000,- bijdraagt stuur dan uw logo als eps of ai naar info@veilignaardevakbeurs.nl met als onderwerp logo.


 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.