Preferred Hotel Reservations officieel housing bureau Eurovisie Songfestival 2020

15-11-2019 - Preferred Hotel Reservations is door de Nederlandse organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 gekozen als officieel housing bureau voor dit bijzondere evenement. Preferred is sinds 2013 dé hotelpartner van Rotterdam Ahoy en tevens partner van Rotterdam Partners. Voor de hotels in Rotterdam en omgeving is Preferred een bekende speler, ze zijn al jaren marktleider op het gebied van hotelreserveringen voor de entertainmentindustrie in Nederland. Zo verzorgen ze al 20 jaar de overnachtingen voor Mojo Concerts.

In 2016 heeft Preferred in opdracht van Rotterdam Ahoy de hotels verzorgd rondom de European Music Awards van MTV. Ook de daaropvolgende jaren heeft de Nederlandse Hotelspecialist uit Monnickendam de hotels voor dit grote live evenement mogen verzorgen, in 2017 in Londen en in 2018 in Bilbao. Tevens heeft Preferred in 2016 de hotels verzorgd in relatie tot het EU Voorzitterschap van Nederland.

Preferred werkt met de door haar ontwikkelde online tool, de Room Kit. Deze wordt zeer succesvol ingezet voor congressen en grote evenementen. In de Room Kit kunnen gasten eenvoudig zelf een hotelreservering maken in door Preferred geplaatste kamerblokken. Naast de tool biedt Preferred hoogwaardige persoonlijke service aan haar opdrachtgevers.  Preferred ontzorgt organisatoren op dit vlak waardoor zij zich kunnen focussen op de organisatie hun congres/event.

Wendy Wessels, directeur Preferred Hotel Reservations: “Wij zijn ontzettend verheugd dat wij de hotelovernachtingen mogen verzorgen voor dit prestigieuze evenement. Het team van Preferred staat in de startblokken en de komende maanden gaan wij er alles aan doen om de organisatie en alle delegaties te ontzorgen en hun overnachtingen te regelen in Rotterdam en omgeving.”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. LIVE MEDIA FACILITIES

  Live Media is specialist in video livestreaming en doet dagelijks niets anders. Wij verzorgen voor u de complete live...
 2. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.
 3. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 4. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 5. Fokker Terminal

  De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners