Postillion Hotels: social distance proof met meetings en events tot wel 200 live bezoekers

22-06-2020 - Postillion Hotels bewijst dat het kan: social distance proof meetings en events organiseren. Tot we elkaar weer in ongelimiteerde aantallen mogen ontmoeten, zorgt de hotelketen, gespecialiseerd in business meetings en events, voor een veilige overgangsperiode. Zo begint ieder evenement met een safety instruction video, getoond op de schermen in de zaal afgespeeld.

Postillion Hotels nam zelf de proef op de som door, direct toen het weer mogelijk was, het NXTMICE-congres te organiseren. Tijdens dit eerste anderhalve metercongres in Nederland kwamen honderden bezoekers, zowel fysiek als online, op vier verschillende locaties via livestream ‘bij elkaar’. Dit succesvol in de praktijk gebrachte hybride concept is nu eveneens beschikbaar voor klanten. 

NXTMICE: 
Ook voor jouw evenement

Kijk de opgenomen livestream van het ‘tafel van twintig-debat’ aan de grote ronde tafel in het Postillion Convention Centre Amsterdam. Dit concept is inmiddels te boeken:

Veiligheid gewaarborgd

De werkwijze en inrichting van de Postillion Hotels zijn volledig gericht op de anderhalve-meter-samenleving. Door gebruik te maken van een zogeheten boardingpass (zie foto), die gasten vooraf opgestuurd krijgen, wordt de vergader- of congresreis gestructureerd en direct persoonlijk contact vermeden. 

Op de toegangskaart vinden bezoekers onder meer veiligheidsinstructies en hun persoonlijke routing, met daarop aangeduid de ingang, zaal, lunchlocatie, toiletten en de uitgang. Op deze manier garandeert Postillion Hotels de veiligheid en wordt vooraf al een belangrijk stuk spanning weggenomen.

 

Meer live bezoekers

Met twee naast elkaar gelegen locaties in Amsterdam, Postillion Hotel Amsterdam en Postillion Convention Centre Amsterdam, biedt de hotelketen bovendien de mogelijkheid om events met meer livebezoekers te organiseren.  Door deze koppeling kunnen tijdens één event wel zestig, en straks zelfs tweehonderd bezoekers, tegelijk veilig bij elkaar komen. Een volledig distance proof ronde tafel-concept biedt de mogelijkheid om met maximaal twintig personen tegelijk te vergaderen, debatteren of te brainstormen. Bij mooi weer kunnen alle bezoekers op veilige afstand, pauzeren, naborrelen en bij elkaar komen op het grote dakterras.

 

 


Postillion Hotels Meetings, Conferenties en Events

Postillion was één van der allereerste locaties in Nederland die zich meteen aanpaste aan de RIVM-voorschriften in deze COVID-19 periode. Zo heeft het hotel een eigen protocol en veel informatie over de huidige tijd. Download de whitepaper over de lessen van NXTMICE, bekijk het 1,5 meter protocol of neem contact op om samen met het Postillion-team jouw volgende evenement te organiseren:

www.postillionhotels.com 

+31 85 0580 100

info@postillionhotels.com

reservations@postillionhotels.com


0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bureau voor Evenementen

  Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele...
 2. Kinly Rental B.V.

  Aankleden van uw evenementen met meer dan alleen audiovisuele ondersteuning? Daarvoor bent u bij Kinly aan het...
 3. Amerpodia

  Historische locaties voor elk evenement
 4. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...
 5. Tobacco Theater

  TOBACCO Theater, een indrukwekkend pareltje in de culturele hoofdstraat van Amsterdam.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners