Podcast+over+always+on+events%3A+%27Je+gaat+van+eventbezoekers+naar+een+community%27
Nieuws

Podcast over always on events: 'Je gaat van eventbezoekers naar een community'

EVENTBRANCHE PODCAST - 'Voor onze events benaderden we de doelgroep met persoonlijke mailings, onze nieuwsbrief, direct mailings programma's en alles wat we nog meer voor handen hadden. Met dit online platform kan het allemaal met 1 druk op de knop, zijn de bezoekers en leden in no time een community en zijn we always on.' In deze podcast interviewt Matthijs Otto van NetworkTables (geestelijk vader van AlwaysOnEvent.com) Sjoerd van EventBranche.nl.

Er is veel gesproken over het hybride event als toekomstmodel. 'In onze visie op de kracht van live communicatie en live marketing is hybride niet veel meer dan een discussie over waar jouw live communicatie plaatsvindt: online en fysiek. En dus is hybride niet veel meer een extra toevoeging in het rijtje dat je kunt gebruiken bij de afweging 'waar' mijn event gaat plaatsvinden: ga ik online, fysiek of in beide vormen mijn live communicatie vormgeven. De kracht van een groter bereik door het fysieke event ook een online component of zelfs online variant aan te bieden *hybride' is kraakhelder en staat buiten kijf, maar het wordt pas echt interessant als jouw live communicatie uit een volledig hybride traject bestaat. In onze ogen doen we dat nu door met NetworkTables communities samen te werken, waarbij het online platform alle events aanbiedt, er een krachtige community ontstaat zowel aan de voor- als achterkant van het platform én online events van ons zelf, maar ook van leden binnen de community straks ook een plek vinden en krijgen.'

EventBranche.nl lanceerde daarom onlangs NEXTLIVE Connect waar alle events op één plek samenkomen, waar je als bezoeker straks met één druk op de knop kunt aanmelden, zelf sessies kunt hosten en waar dus een community gemaakt wordt van de diverse bezoekers van onze vele evenementen, aldus het team van EventBranche.nl.

Waarom Always On events voor EventBranche.nl zo interessant is, beluister je in onderstaande podcast:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.