Zelf ervaren dat events weer goed mogelijk zijn? Het NBC Congrescentrum bouwt complete beurs- en eventopstelling

27-07-2020 - NIEUWEGEIN - Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein bouwt een volledige beurs- en eventopstelling in haar evenementenhallen. Waarom? Om organisatoren, standhouders en andere stakeholders van events of beurzen te laten zien dat het weer mogelijk is om iets te organiseren op een veilige manier. Van 27 juli tot 23 augustus kun je bij het NBC zelf in het ‘echt’ ervaren dat events en beurzen met anderhalve meter afstand prima mogelijk zijn.

Sinds 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal gasten op events, mits de anderhalve meter afstand gewaarborgd wordt. Evenement- en beursorganisatoren bekijken de opties om hun evenement door te laten gaan, maar worstelen met veel vragen. Hoeveel capaciteit is er met anderhalve meter afstand? Hoe wordt de catering verzorgd? Hoe vermijd ik drukke plekken tijdens mijn beurs? En durven mijn gasten het wel aan?

Om deze en andere vragen bij opdrachtgevers, sponsoren en standhouders weg te nemen, heeft het NBC Congrescentrum haar ruimtes omgebouwd. Van 27 juli tot 23 augustus kun je in de evenementenhallen van het NBC zelf ervaren hoe een beurs of event met maatregelen eruitziet. En vooral dat het weer kan: een grote bijeenkomst organiseren met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

In samenwerking met diverse partners is de Event Hall omgebouwd tot volledige beursvloer. Zo verzorgde VDP Events de standbouw, techniekleverancier Purple Haze aanvullende verlichting, Van Straaten de branding-elementen in de stands en Kolenbrander Reklame de bewegwijzering. Tot 23 augustus staat er een kant-en-klaar beursconcept met alles erop en eraan. In de Grand Hall staat een theateropstelling opgesteld op anderhalve meter afstand, in combinatie met een cateringplein. Zo kun je ook zelf ervaren hoe een anderhalve meter event er in de praktijk uitziet.

Wil jij ervaren hoe je weer beurzen en events kunt organiseren? Welke maatregelen er nodig zijn en hoe dat er in het ‘echt’ uitziet? Plan direct een afspraak in voor een vrijblijvend bezoek aan het NBC Congrescentrum of stuur een e-mail naar reserveringen@nbccongrescentrum.nl.

Bekijk hieronder een video van de opbouw van de beurs- en eventopstelling bij het NBC:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hMrJj4kS-qA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Olympisch Stadion Amsterdam

  Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor...
 2. Van Overbeek Sanitair

  Leverancier van mobiele sanitaire oplossingen.
 3. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!
 4. Libema

  Libéma biedt u vele zakelijke mogelijkheden bij haar ruim twintig locaties door heel Nederland, zoals bij...
 5. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners