Volgende+test+evenement%3A+de+beleving+van+NEC+tegen+De+Graafschap+op+de+radio
Persberichten

Volgende test evenement: de beleving van NEC tegen De Graafschap op de radio

Het NPO Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond 21 februari uit vanuit het Goffertstadion in Nijmegen. Aldaar spreken de heren met NEC-directeur Wilco van Schaik en supporters over het experiment met publiek bij de voetbalwedstrijd NEC - De Graafschap.

Een leuke manier om op een andere wijze dan bij het Back2Live congres van deze maandag, toch nog iets mee te krijgen van het tweede test evenement: een sportwedstrijd. Het radioprogramma gaat in op hoe de wedstrijd beleefd is.

Maar het gaat ook over 'Havana aan de Waal', fractievoorzitters van GroenLinks, SP en PvdA vertellen over de linkse stad in een rechts land. En geboren Nijmegenaar Pieter Derks legt uit waarom zijn inspiratiebron Wim Kan - overleden in Nijmegen - nog steeds heel goed is. Er is livemuziek van Linde Schöne, die terug in Nijmegen weer haar plezier hervond, burgemeester Hubert Bruls neemt plaats in de verhoorwagen en Frank en Erik komen alles te weten over de mogelijke heiligverklaring van mysticus, rector en verzetsheld Titus Brandsma.

De radiouitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.