Mood4Food lanceert nu ook de TREAT BOX

20-08-2020 - Mood4Food heeft door de komst van corona haar dienstverlening verder uitgebreid en biedt naast het verzorgen van catering op congressen & evenementen nu ook verschillende catering-boxen aan. En dat ze dat kunnen bij de cateraar bewees Mood4Food bij het congres #LiveAgain op 1 juli in de Fokker Terminal, waar de 2x100 gasten op een zeer prettige manier via een box hun catering kregen.

Na de ‘Tasty Box’ (de versbox voor lunch of borrel die op één adres afgeleverd wordt voor meetings en events) en de ‘Onlive Box’ (speciaal in het leven geroepen voor de vele online meetings en webinars én per post naar alle deelnemers thuis wordt toegestuurd), heeft Mood4Food nu ook de TREAT BOX gelanceerd. Deze box dient een ander doel, namelijk het fêteren & belonen van hardwerkend personeel of gewaardeerde relaties in deze gekke tijden van corona.

Bij Mood4Food weten ze dat vanwege corona personeelsfeesten en relatie-events mogelijk geen doorgang kunnen vinden. Maar bedrijven en instanties willen toch hun hardwerkende personeelsleden of trouwe en waardevolle relaties in het zonnetje zetten en bedanken. Dan biedt de Treat Box van Mood4Food uitkomst. Met de Treat Box laat Mood4Food zien dat een giftbox of een kerstpakket ook op een originele manier kan.

Voor de verschillende boxen is Mood4Food samenwerkingen aangegaan met o.a. Kompaan Bier, Mr. Jones, Ed Boele, Marius Jouw Wijnvriend, Nootzaak van Genieten, Verspilling is Verrukkelijk, Wild van Wild en Nederlands kampioen boksen Delano James.

Er wordt gestart met vier verschillende boxen:

 • Treat Box ‘Feast’ Een echt verwenbox met allerlei (h)eerlijke producten waarmee je je personeel of relaties kunt verwennen op ieder gewenst moment.
   
 • Treat Box ‘Bubblelicious’ Deze box is echt bedoeld voor het einde van het jaar. Met luxeproducten zoals o.a. een fles bubbles en rillette van gans is dit er echt een voor het einde van het jaar, of het begin van het nieuwe jaar.
   
 • Treat Box ‘Fit & Fresh’ De ideale box om mensen kennis te laten maken met een gezonde levensstijl. Met o.a. gezonde thee, noten, healthy bars, olijfolie, weerstandsbanden en een work-out manual geef je een echt sportief en gezond cadeau. Als extra toevoeging aan deze box is het mogelijk om met Nederlands kampioen boksen Delano James een online training te doen.
   
 • Treat Box ‘Zero Waste’ Last but not least! De Zero Waste box bevat uitsluitend hele coole & (h)eerlijke producten, gemaakt van overgebleven ingrediënten die anders weggegooid zouden worden. Omdat een derde van al het voedsel in de wereld wordt verspild is deze box echt een aanrader voor bedrijven die zich richten op duurzaamheid, of zich daar op willen gaan richten.


​Al met al vier ludieke en creatieve boxen waarmee je iemand écht in het zonnetje kunt zetten en blij kunt maken! Voor meer informatie over de verschillende boxen kijk je op www.mood4food.nl/delivery

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Bakx & Meijer Catering

  ‘’Met liefde onze opdrachtgevers ontzorgen door middel van creativiteit, ervaring en gastvrijheid. We zorgen samen...
 2. Food Jazz & DJ's

  Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
 3. The Food Line-up

  Er is een revolutie gaande in event-catering. Niet 1 cateraar maar een line-up van meerdere gepassioneerde chefs en...
 4. Next Kitchen Catering

  Next Kitchen is een innovatief en flexibel cateringbedrijf uit Utrecht dat met...
 5. Dutch Food Concepts

  Dutch Food Concepts verzorgt als partner van event-, beur- en festivalcateraars...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners