Hilton Amsterdam Airport Schiphol nieuwe hotelpartner van Event Park Amsterdam

16-04-2019 - Event Park Amsterdam, het Convention Bureau van regio Haarlemmermeer, heeft Hilton Amsterdam Airport Schiphol verwelkomd als nieuwe partner. Beide organisaties zijn erg enthousiast over deze nieuwe samenwerking.

De internationaal vermaarde hotelketen Hilton viert dit jaar zijn 100-jarig bestaan. Al sinds de oprichting in 1919 opereren de hotels op het hoogste niveau. Hilton Amsterdam Airport Schiphol is vorig jaar verkozen tot ‘Best Luxury Airport Hotel Worldwide 2018’ bij de prestigieuze Hotel of the Year Awards. 'Het is geweldig om juist dit hotel aan ons aanbod toe te kunnen voegen', zegt Floris Licht, voorzitter van het Convention Bureau. 'Hilton Amsterdam Airport Schiphol is van grote klasse, wat tot uitdrukking komt in de kamers, de vergaderruimtes, het service- en culinaire niveau.'

Ultramoderne faciliteiten
Met de toetreding van deze Hilton-vestiging kan Event Park Amsterdam 1970 m2 aan ultramoderne zakelijke faciliteiten toevoegen aan haar aanbod. Daphne den Hertog, Commercial Director van Hilton Amsterdam Airport Schiphol: 'De regio Haarlemmermeer maakt al jarenlang een flinke groei door in het organiseren van grote bijeenkomsten en congressen. Als Hilton Amsterdam Airport Schiphol is het interessant om deel te nemen aan het partnernetwerk van het Convention Bureau om zo gezamenlijk (nog) grotere evenementen naar de regio toe te trekken. Een win-winsituatie waarin Event Park Amsterdam een completer aanbod kan aanbieden en wij de zakelijke gasten kunnen faciliteren met onze hotelkamers en/of vergaderruimtes.'

Available, accessible, affordable
'Het Convention Bureau heeft als motto de 3 B’s: beschikbaar, bereikbaar én betaalbaar. Of, internationaal gezien, de 3 A’s: available, accessible, affordable. Locaties zijn vaker beschikbaar dan in Amsterdam zelf, waar je soms al jaren van tevoren een locatie moet vastleggen. Ook is de bereikbaarheid veel beter dan in de drukke binnenstad; er is ook geen gedoe met tourbussen die de stad niet in mogen. En, niet onbelangrijk, de prijzen liggen over het algemeen een stuk lager dan in het centrum.'

 

Convention Bureau Event Park Amsterdam is een stichting en heeft als doel de mogelijkheden voor congressen en events in Haarlemmermeer helder in kaart te brengen middels strategische samenwerkingen die geëtaleerd en te boeken zijn via een online platform. Het Convention Bureau is onafhankelijk adviseur en helpt prospects bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting locaties en/of leveranciers en ondersteunt zo gewenst ook bij de eerste fase van planning en organisatie van een congres of evenement in evenementenregio Haarlemmermeer. De organisatie zal actief beurzen en evenementen bezoeken en organiseren om daarmee haar doelgroep ook persoonlijk in het hart te raken en te triggeren congressen en events in de toekomst in Haarlemmermeer onder te brengen.

Event Park Amsterdam heeft de volgende partners: AgriExperience, Arendshoeve ‘Garden of Amsterdam’, Claus Park Collection, Connexxion, Corendon Hotels & Resorts, Crowne Plaza Amsterdam-Schiphol, Doelen Coach Service, Eventerim, Event- en Congresmanagement, Expo Haarlemmermeer, Gemeente Haarlemmermeer, Het Cultuurgebouw, Hilton Amsterdam Schiphol Airport, Hotel De Rustende Jager, Hotel van der Valk Schiphol A4, Hyatt Place Amsterdam Airport, Ibis Schiphol Amsterdam Airport, Martine Goulmy Fotografie & Design, NH Schiphol Airport Hotel, Novotel Amsterdam Schiphol Airport,  Park Plaza Amsterdam Airport, Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Ramada Amsterdam Airport Schiphol, Restaurant bij Qunis, SugarCity, Van Rossum Facilities, Van Diemen PR, Marcus Executive Car Service, Select Catering, De Smaeck Catering, Landgoed de Olmenhorst, Steigenberger Airport Hotel Amsterdam, Tekom Vertalers en No-Point Security.
 
Hilton Amsterdam Airport Schiphol is niet zomaar een luchthavenhotel. Het is visionairen inspirerend: het adembenemende ontwerp herdefinieert wat een luchthavenhotel zou moeten zijn. De eindeloze geometrische facade van het hotel en de enorme, open lobby bieden een passend welkom voor het buitengewone serviceniveau. Origineel, gedurfd en verrassend, zijn passende beschrijvingen voor de kamers en uitstekende voorzieningen, waaronder het moderne Bowery Restaurant, de stijlvolle Axis Lobby & Cocktail Bar en de eforea spa.

Hilton Amsterdam Airport Schiphol herdefinieert wat een vergaderbeleving zou moeten zijn. Als locatie voor vergaderingen, conferenties en evenementen, geeft het hotel een duidelijke intentieverklaring. Uiteraard zijn er de faciliteiten van wereldklasse die u mag verwachten van een perfect gesitueerd hotel. Het hotel biedt uitgebreide conferentiefaciliteiten met 1700 m² flexibele vergaderruimte, waaronder 23 vergaderzalen en een pilaarvrije, dubbelhoge, grote balzaal die plaats biedt aan tot wel 640 gasten. Het is de perfecte locatie voor klein- of grootschalige evenementen en productlanceringen, aangezien het zelfs de mogelijkheid biedt auto's te exposeren.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 2. Het Koninklijk Concertgebouw

  Het Koninklijk Concertgebouw is centraal geleden aan het Museumplein in Amsterdam en biedt een prachtige ambiance...
 3. TivoliVredenburg

  Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen
 4. Klap Verzekeringsmakelaar

  Als professional zorgt u ervoor dat uw evenement een feest wordt. Daar wilt u van verzekerd zijn, en uw klanten ook!
 5. Dierenpark Amersfoort

  Feesten en vergaderen tussen de dieren

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners