ERA-EDTA kiest voor 3-jarig contract met ACS audiovisual solutions

28-06-2017 - EVENEMENTENTECHNIEK - ERA-EDTA heeft een driejarig contract getekend met ACS audiovisual solutions, die van 2017 tot 2019 de AV partner is én de tijdelijke congreszalen verzorgt van het ERA-EDTA annual congress.

ERA-EDTA is een associatie van nefrologie specialisten met meer dan 7000 leden. Haar werkgebied omvat voornamelijk Europa en het Middellandse-zeegebied. Ieder jaar vindt het congres plaats in een andere stad en het heeft als doel de medische wetenschap en aanverwante onderwerpen vooruit te helpen. Ze streven ernaar om actuele kennis te verstrekken, uitsluitend op basis van wetenschappelijke gegevens, onafhankelijk van het beleid van de overheid en van de industrie.

Paolo Zavalloni, ERA-EDTA Congress & Industry Relations Manager, vindt het belangrijk om een aantal leveranciers te benoemen tot hun vaste congrespartners. Ook ACS gelooft sterk in lange termijn partnerschappen. Dit geeft ACS de mogelijkheid om samen met klanten naar de toekomst te kijken en nog betere investeringen te maken.

Van zaterdag 3 tot maandag 6 juni vond het ERA-EDTA congres plaats in Madrid. In 2014 heeft ACS voor het eerst de AV verzorgd voor het 51e ERA EDTA congres, dat gehouden werd in RAI Amsterdam. Dit jaar werkten beide partijen dus voor de tweede keer samen, deze ervaring zal de basis vormen voor de komende jaren. Het driejarige contract brengt ACS naast Madrid ook nog Copenhagen (24-27 mei 2018) en Budapest (23-26 mei 2019).

Hét kennis event over evenementen: 120 kennissessies en 5 podia

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. NiClen B.V.

  NicLen B.V. te Bunschoten, is een Dry Hire Verhuurmaatschappij van professioneel licht en rigging. Wij putten uit de...
 2. AVEX B.V.

  Al meer dan 25 jaar voorziet AVEX bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland van audiovisuele oplossingen...
 3. PRG

  Production Resource Group (PRG) is de toonaangevende internationale leverancier voor evenementen.
 4. EventOplanner

  EventOPlanner is een uitgebreid platform waarmee snel en betaalbaar event-apps en locatie-apps in elkaar worden...
 5. Event Wifi

  Event Wifi levert sinds 2009 draadloos internet voor evenementen. Voor conferenties, hackathons, festivals of...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners