De Feestcaravan lanceert Pop-up Karaokebar voor evenementen

05-11-2019 - Na pop-up stores, musea en restaurants kan Nederland nu ook pop-up karaoke toevoegen aan het assortiment ‘tijdelijke belevingen’. De Feestcaravan lanceert namelijk in razend tempo 8m2 bruine kroeg op elk evenement; of dat nu midden in een weiland plaatsvindt of op de twintigste verdieping van een kantorencomplex.

Dezelfde hits in eenzelfde oergezellige kroeg, maar nu een keertje zonder wielen. De Pop-up Karaokebar van De Feestcaravan bevat net als hun caravans en paardentrailer alle elementen van een authentiek bruin café, inclusief voordeur die altijd open staat, tegelwijsheden aan de wand en spiegel achter de bar. Zelfs een straatnaambordje prijkt aan een van de wanden, waaruit dit Pop-up Karaokecafé is opgebouwd.

Door die opbouwmethode is de Pop-up Karaokebar van De Feestcaravan nu al populair bij eventorganisatoren. Communicatiebureau Effectgroep heeft de primeur en zet de Pop-up Karaokebar deze maand nog in. “We huren de mannen en hun gouden concepten heel graag in voor onze evenementen, maar soms past een caravan gewoonweg niet door de deur,” licht Account Director Tanya Hampsink lachend toe. “Door de pop-up-vorm gaan er weer nieuwe deuren open en kunnen we voortaan overal een feestje bouwen.”

Overal karaokefeestjes
Eventprofessionals Joep en Sjors van De Feestcaravan zijn blij dat de pop-up variant in de smaak valt. “We denken altijd zoveel mogelijk mee met onze opdrachtgevers, zonder teveel af te wijken van ons succesrecept. Dat we op deze manier onze karaoke-feestjes op nóg meer plekken kunnen hosten, vinden we natuurlijk echt te gek!”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Modubilo

  Meubilair voor evenementen: uniek, praktisch en exclusief. Weinig opslag- en transport-ruimte. Exclusieve...
 2. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 3. Evolution Dome Benelux

  AiRAUN INFLATABLES is de toonaangevende leverancier van opblaasbare structuren voor uw Bedrijfs Event,...
 4. Wolterinck Event Decoration B.V.

  Bij Wolterinck Event Decoration draait alles om het creëren en bouwen van mooie groene belevenissen. Voor u, uw...
 5. Heman Verhuurservice

  Héman Horecaverhuur, het grootste assortiment voor elk evenement.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners