De deuren van De Kuip zijn weer geopend

10-07-2020 - EVENEMENTENLOCATIE - De Kuip heeft de deuren weer geopend. Eén van de eerste groepen die na de versoepeling van de coronamaatregelen te gast was in De Kuip Meetings & Events was het docententeam van Pabo Rotterdam, onderdeel van Hogeschool Inholland.

De Hogeschool had sinds maart alles online gedaan. Maar het was noodzakelijk om elkaar weer te zien en te ontmoeten in een locatie waar de 1,5 meter regel in acht genomen kon worden. De Kuip is hiervoor uitermate geschikt. Het was de eerste keer dat Inholland in De Kuip neerstreek. Doordat er voldoende zalen zijn en door de verplaatsbare wanden kun je in grootte aanpassen.

Voor de liefhebber werd er een rondleiding in het Stadion gegeven. Met een ludieke foto op de tribune sloten ze af. Op de tribune is plek genoeg om afstand te houden.  Lees hier meer over dit evenement. 


Voor evenementen maar ook voor overige geïnteresseerden is sinds 1 juli een Zomerterras geopend in De Kuip. Een iconische plek voor een terras. Via de unieke looproute via de spelerstunnel en langs het veld kom je op het terras. Bekijk hier alle mogelijkheden en reserveer een plek op het terras. 

Hoe er binnen De Kuip omgesprongen wordt met de nieuwe richtlijnen zie je in onderstaande video: 


0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners