Camping Op Stelten; een unieke samenwerking tussen bureau en locatie

14-05-2019 - XSAGA Festivals en evenementenlocatie Vliegveld Twenthe hebben de handen ineengeslagen en komen met een nieuw initiatief; ‘Camping Op Stelten’. Een mix tussen een camping en een uniek gezinsfestival op een unieke locatie. Een super stoere plek waar volop tijd is om samen buiten te spelen, samen te bouwen, te ontdekken en te ontspannen. Waar kinderen én ouders in rep en roer raken, omdat zoiets normaals als buitenspelen zo abnormaal is geworden.

Camping Op Stelten is ontstaan vanuit het feit dat wij geloven in écht contact. De huidige generatie kinderen besteedt per dag gemiddeld twee en een half uur op een mobiel apparaat en speelt te weinig buiten. Hierdoor mist 1 op d 3 kinderen basale vaardigheden. Door de hoge werkdruk bij de ouders bestaat er ook een grote hang naar écht samenzijn. De huidige technologie doet ons soms vergeten hoe belangrijk het is om simpelweg tijd met onze kinderen door te brengen en daadwerkelijk aandacht te hebben voor elkaar.

De locatie
Evenementenlocatie Vliegveld Twenthe is met bijna een kilometer aan wegdek met daarlangs een verkeerstoren, hangars, shelters en diverse adembenemende historische gebouwen de ultieme playground! Met 7 hectare parkeermogelijkheden, 3,5 hectare aan festival kampeergrond en een adembenemende bosrijke omgeving is er plek voor 5 tot 50.000 man om te spelen, ravotten, ontdekken en te genieten.

Camping Op Stelten
Camping Op Stelten faciliteert een doorlopend programma, zonder specifieke (muzikale) line-up, vol activiteiten die uitdagen tot samen ontdekken. Samen logeren in een tent onder de sterren. Gein trappen, fikkie stoken, hutten bouwen. Steltenrace en kampvuurverhalen. Een boswandeling en uilenballen pluizen. Kortom alles voor kinderen van 4 tot 84 jaar!

Geef jouw kinderen en jezelf een verrassend cadeau. Een weekend met weinig tijd voor technologie en heel veel tijd voor elkaar. Een bijzondere plek waar jullie samen kunnen genieten van een geweldig campingterrein, een gevarieerde keuken en verschillende activiteiten. Kom een weekend genieten van onze georganiseerde chaos!

Voor meer informatie kijk op www.campingopstelten.nl / www.xsagafestivals.nl / www.vliegveldtwenthe.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
LAATSTE KANS: 90 kennissessies, 4 eventpodia, gratis kaarten #TNE19

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 2. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...
 3. D&B Eventmarketing

  D&B Eventmarketing helpt organisaties hun dromen en ambities te realiseren.
 4. Lindhout Events

  Lindhout Events wordt gekenmerkt door jarenlange ervaring in de evenementenbranche. Wij zijn snel, accuraat en hebben...
 5. Zento, bureau voor impact

  Zento is hét eventbureau van Zuidwest Nederland. Onze events vertellen verhalen, prikkelen zintuigen en weten vooral...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners