Persbericht: Nieuw feestconcept bij UP west Amsterdam

09-07-2020 - Nieuw bubbelbal feestconcept bij UP west Amsterdam Coronaproof feesten in Amsterdam Op maandag 1 juni 2020 opende UP Events met UP west Amsterdam haar terrassen. UP Events richtte zich voorheen vooral op zakelijke groepen. Bij UP west is iedereen welkom voor een hapje en een drankje, en om te relaxen met vrienden, familie en collega’s. Nieuw is ook nog het coronaproof een feestje vieren.

Bubbelbalfeest
Bij UP west Amsterdam is een nieuw concept opgezet: het bubbelbalfeest. Voor 8 tot 30 personen. Met een groepje vrienden krijg je voor een paar uur je eigen loods met DJ en bubbelballen. De groep kan eerst een potje bubbelvoetballen, daarna een glaasje bubbels drinken. Om vervolgens – ieder in een eigen bubbel – in één van de Romney Loodsen een echt feest te vieren. 

UP Events Bubbelfeestconcept from UP Events Amsterdam on Vimeo.Het is een hilarische ervaring voor de bezoekers. Achteraf kan iedereen binnen of buiten naborrelen met een lekkere borrelhap. De plastic bubbelballen garanderen voldoende afstand tot elkaar. En de loodsen worden continu goed geventileerd. Uiteraard voldoet dit concept aan alle RIVM richtlijnen. Reserveren is daarbij verplicht en vooraf vindt een gezondheidscheck plaats. Lees hier het UP Events COVID-19 Protocol.

Locatie UP Events / UP west Amsterdam
UP Events is een evenementenbureau en -locatie in Amsterdam-West waar het hele jaar door groeps- & bedrijfsuitjes, feesten, bedrijfsfestivals, vergaderingen en zomerkampen plaats vinden. Het terrein heeft vier eigen escape rooms, twee outdoor lasergame arena’s, beachvolleybalvelden, bubbelvoetbalvelden, Expeditie Robinson proeven, een archery tag speelveld en kun je er boogschieten en jeu de boules spelen. UP Events ontwikkelt en organiseert daarnaast ruim 50 verschillende (online) teambuilding activiteiten door heel Nederland.

 

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners