4 juli 2012

Patrick van Rossum van Cuisine on Tour naar Nauta Evenementencommunicatie

Door Sjoerd Weikamp
EVENEMENTENBUREAU CONCEPTONTWIKKELING - Nauta Evenementencommunicatie uit Lelystad heeft het team versterkt met Patrick van Rossum, die eerder al werkzaam was in de eventbranche voor Cuisine on Tour en Maison van den Boer.

'Het 125-jarig jubileum van Royal Haskoning was in 2006 mijn kennismaking met Nauta. Toen was ik partymanager bij Maison van den Boer en gaf leiding aan het team dat de catering voor 3.500 gasten verzorgde. Onlangs kwamen we weer met elkaar in contact en spraken we over de functie die beschikbaar kwam', vertelt Van Rossum de achtergrond van zijn transfer.

'Mensen verrassen en plezieren, daar houd ik van. Elke dag is anders en iedereen verschilt van elkaar. Met die wetenschap moet je goed inspelen op de mogelijkheden die er zijn. Ondanks mijn 14 jaar vakervaring leer ik momenteel dagelijks. ‘Een bureau’ heeft toch duidelijk een ander uitgangspunt – en toegevoegde waarde – dan een cateraar, kan ik inmiddels bevestigen.'