Pathé & Oseven beklinken samenwerking op rooftop Pathé Utrecht Leidsche Rijn

25-05-2018 - Op de unieke rooftop van Pathé Utrecht Leidsche Rijn werd gisteren met zakelijke relaties de samenwerking gevierd tussen Pathé en Oseven happening & food.

Roel Dekker, Manager Pathé Business: “Veel mensen denken bij Pathé direct aan bioscoop en film. Maar op zakelijk gebied zijn er ook vele mogelijkheden die verder gaan dan film. Congressen, beurzen, besloten filmvoorstellingen, borrels en feesten kunnen op 28 locaties worden gerealiseerd.

'De oorsprong van bioscoop is eigenlijk die als centrale plek waar het nieuws werd gedeeld. En dat is precies de functie die we met onze zakelijk partners willen versterken in onze theaters. Dé plek waar ontmoeting, beleving en kennisdeling plaatsvindt.' Om deze ambitie te versterken is Pathé een samenwerking aangegaan met Oseven happening & food. Oseven is als eventcateraar bekend vanwege haar fantastische culinaire creaties en hoge hospitality-niveau. 'We verwachten dat we in de combinatie Pathé en Oseven nog beter kunnen inspelen op de markt  van zakelijke bijeenkomsten en evenementen.'

Richard Jonker, Directeur Oseven: “De match tussen Pathé en Oseven hebben wij gisteren op een fantastische en originele wijze bezegeld. Onze vrienden en relaties hebben kunnen proeven van de mogelijkheden in de mooiste outdoor bioscoop van Nederland. De veelzijdigheid van het Pathé Business-concept is enorm. Wij als eventspecialisten zijn enorm trots op deze prachtige samenwerking.

1 Reacties

Roel & team: gefeliciteerd met het geslaagde evenement en de samenwerking met Oseven! Ik hoop in de toekomst vaker als spreker op Pathé-locaties uitgenodigd te worden, dan kan ik na mijn lezing blijven hangen en de nieuwste film meepakken ;-)
Danny Mekic @ 25-05-2018 17:36 uur
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. MPS Food & Design

  Wij zijn Martinair Party Service, kortweg MPS. Wij creëren tot de verbeelding sprekende eventcatering.
 2. Dutch Food Concepts

  Dutch Food Concepts verzorgt als partner van event-, beur- en festivalcateraars de catering van typisch Nederlandse, ...
 3. Next Kitchen Catering

  Next Kitchen is een innovatief en flexibel cateringbedrijf uit Utrecht dat met veel passie en creativiteit invulling...
 4. Grill'nSmoke

  BBQ-cateraar pur sang! Grill’nSmoke is een cateraar die zich volledig heeft gespecialiseerd in BBQ-catering. Zelf...
 5. Party Rent Group

  Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de inrichting van uw...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners