Pakken+Nederlandse+eventbureaus+en+merken+de+toonaangevende+rol+weer+op%3F
Nieuws

Pakken Nederlandse eventbureaus en merken de toonaangevende rol weer op?

BEST EVENT AWARDS WORLD - De Best Event Awards World komen er weer aan. Dit jaar in Coimbra in het centrum van Portugal. Waar vorig jaar Xsaga en het Rijksmuseum de grote winnaar bleken en ook de overige Nederlandse inschrijvingen hoge ogen gooiden (waaronder de Gouden Giraffe Event Awards) stelde het aantal Nederlandse deelnames teleur. Dat moet dit jaar anders!

De strijd om de Best Event Awards World is geopend. In de afgelopen jaren claimde Nederland bij de vele internationale topdeelnemers aan het BEA World Festival een soort nummer 1 positie: creatief en effectief. Dat imago van onze Nederlandse eventbranche wordt mede op dit festival gevormd en legt ons geen windeieren. Daarom onderstaande persbericht, met onze oproep: doe mee aan de Best Event Awards World. Groot bijkomend voordeel: na het invullen van hun inschrijfformulier, is het invullen van de Gouden GIraffe Event Awards een eitje.

PERSBERICHT: 

Bea World 2018: de strijd om de Best Event Awards is geopend! Dit jaar inclusief de gloednieuwe Best Location Awards. De genomineerden die strijden om de gerenommeerde gouden olifantenprijzen, krijgen de kans om hun projecten live te presenteren aan de jury en het publiek tijdens Bea World Festival, van 21 tot 24 november in Coimbra (Portugal). 

Het is tijd voor de 13e Best Event Awards, het jaarlijkse initiatief dat excellentie erkent en promoot in evenementen en live communicatie, en voor de allereerste Best Location Awards. Beide initiatieven vinden plaats binnen Bea World Festival, de essentiële ontmoetingsplaats en netwerkevenement voor de internationale evenementengemeenschap.

Inspiratie
In de loop der jaren hebben de Best Event Awards de deelnemende bedrijven geholpen bij het vinden van inspiratie en nieuwe ideeën voor hun evenementen en dit wordt nu erkend als de belangrijkste en meest uitdagende internationale branche-erkenning. Net als in voorgaande jaren, zullen genomineerden die strijden om de gerenommeerde gouden olifantenonderscheidingen in de gelegenheid worden gesteld hun projecten live te presenteren voor een prestigieuze jury bestaande uit professionele topevenementen en senior vertegenwoordigers van nationale organisaties van evenementenbureaus.

'De jury beoordeelt elke inzending op een aantal criteria', verklaart de president van de jury Gerd De Bruycker, marketingdirecteur Noord-Europa bij Cisco Systems. 'Creativiteit, wat niet alleen een idee is, maar ook een innovatieve benadering van een specifiek aspect van het evenement kan zijn; ROI en effectiviteit, aangezien ROI de sleutel is in de hedendaagse marketingwereld en, als marketeers voor bedrijfsevenementen, moeten we de ROI van onze evenementen bewijzen; en tot slot de communicatiestrategieën, die effectief moeten zijn in het aanspreken en communiceren naar de doelgroep.'

Macro categorieen
Nieuw voor 2018 is het onderscheid tussen de twee Macro-categorieën (B2B en B2C) in elk twee subcategorieën, afhankelijk van het budget van het evenement (minder dan € 500.000 / meer dan € 500.000), om in deze categorieën projecten beter te kunnen verzamelen vergelijkbaar met elkaar. Ook nieuw is de categorie Media-evenementen, speciaal gericht op evenementen, al dan niet uitsluitend, gericht op journalisten zoals persconferenties, persdagen en perspresentaties.

Best Location Award
In het kader van Bea World Festival, met als doel de volledige waardeketen van de evenementenindustrie te belonen, zullen de allereerste jaarlijkse Best Location Awards plaatsvinden om een ​​van de fundamentele ingrediënten voor het succes van een evenement te vieren. De Best Location Awards zijn daarmee de beste evenementenlocaties en de beste bestemmingen en congresbureaus van de wereld. Locaties zullen worden geëvalueerd afhankelijk van hun geschiktheid voor het hosten van verschillende soorten evenementen, zoals congressen, beurzen, productlanceringen, enz. De Best Location Awards zijn ook open, in een speciale categorie, voor marketingorganisaties, congres- en bezoekersbureaus en organisaties voor territoriale promotie binnen MICE.

Inschrijving en kosten
Tot 31 juli 2018 zijn standaardtarieven van toepassing op het invoeren van de Best Event Awards en de Best Location Awards. Ga voor meer informatie naar www.beaworldfestival.com/enter-bea. Het festival, georganiseerd door ADC Group in samenwerking met APECATE, vindt plaats in Coimbra (Portugal) tussen 21 en 24 november 2018. Drie inspirerende dagen vol creativiteit, netwerkmogelijkheden, kennisoverdracht en bestemmingservaringen, culminerend in de Awards Ceremonies die het feest vieren winnaars van de Best Event Awards en Best Location Awards. Kennis, netwerken en bewustwording zijn inderdaad de belangrijkste redenen waarom oude en jonge professionals zullen toetreden. Bea World biedt inderdaad de mogelijkheid om relaties op te bouwen met peers en influencers, om te leren van experts en marktleiders en om de merkbekendheid te vergroten. Om toegang te krijgen tot dit alles en deel uit te maken van de Bea World is het noodzakelijk om een ​​deelnemerspas te kopen. Er zijn nu drie promoties beschikbaar:

- Super Early Bird-aanbieding: € 450 (in plaats van € 700). Alleen geldig voor 31 juli.

- Corporate Clients Promo: € 350.

- 3 × 2 Aanbieding: Koop 2 en krijg er 1 gratis.

Ga voor meer informatie naar www.beaworldfestival.com. Bea World Festival is een initiatief van ADC Group en wordt gerealiseerd dankzij de samenwerking van APECATE, de vereniging die de Portugese bedrijven van Congressen, Evenementen en Toerisme Animatie samenbrengt en vertegenwoordigt, samen met de institutionele steun van Toerisme van Portugal, Toerisme van de Centrum van Portugal en Gemeenteraad van Coimbra.

Persdienst: Brenda Debiasio // brenda.debiasio@adcgroup.it // +39 02 84190323

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.