Paddock Club op Circuit Zandvoort blijft open in 2019

30-11-2018 - Ook in 2019 blijft de Paddock Club geopend om bezoekers van Circuit Zandvoort een unieke beleving te bieden, met uitzicht op de legendarische Tarzanbocht. Hiermee breidt Circuit Zandvoort het palet aan mogelijkheden voor publieksevenementen en business events blijvend uit en kan de veelzijdige evenementenlocatie voor vrijwel elke zakelijke partij een geschikte multifunctionele locatie bieden.

Dit is een van de stappen in de uitrol van de strategie van de nieuwe directie, om de zakelijke markt naar Circuit Zandvoort te halen. De evenementenlocatie heeft de beschikking over zeer diverse ontvangstmogelijkheden, geschikt voor kleine en grote gezelschappen, en dat te midden van het circuit met haar rijke autosport heritage. Aan het begin van autosportseizoen 2018 werd de Paddock Club geïntroduceerd. Het paviljoen is gerealiseerd door Intertent, de exclusive supplier van tijdelijke accommodaties op Circuit Zandvoort. De stijlvolle accommodatie, bekend onder de naam Manhattan, maakte meteen indruk bij bezoekers en genodigden. Niet alleen met een hoogte van 8 meter, een binnen-oppervlak voor 600m2 (capaciteit tot 600 personen) en een hoogwaardige aluminium constructie met vele glaspanelen, maar ook vanwege de moderne looks, de sfeer en het unieke uitzicht vanaf het 300m2 grote buitenterras.

Robert van Overdijk, Algemeen Directeur van Circuit Zandvoort vertelt: “De Paddock Club is een voorbeeld van onze nieuwe strategie in uitvoering in de ontwikkeling naar ons multifunctionele evenemententerrein. De Paddock Club is een indrukwekkende accommodatie op een unieke plek waar heritage, sport en business samen komen. De locatie is dynamisch inzetbaar tijdens publieksevenementen en biedt ook exclusieve mogelijkheden voor Business Events.”

Intertent is trots dat de Manhattan als Paddock Club aankomend jaar blijft staan en geopend zal zijn voor de bezoekers van Circuit Zandvoort. Algemeen directeur van Intertent Wouter Zick: “Afgelopen jaar zijn wij na langdurig partnership exclusive supplier van tijdelijke accommodaties op Circuit Zandvoort geworden. Dit vertrouwen heeft gezorgd voor een nog intensievere samenwerking met onder andere de Paddock Club als resultaat. Daar zijn wij heel blij mee.”

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 2. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!
 3. Intertent

  Intertent is een topspeler op het gebied van verhuur van tijdelijke accommodaties voor de meest uiteenlopende...
 4. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...
 5. Dolfinarium

  Jouw evenement in het Dolfinarium

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners