Overname Freetime Event Support

06-02-2020 - Henk van der Zouwen en Corné Beckers gaan samen Freetime Event Support BV verder uitbouwen tot een aloud bedrijf op het gebied van tijdelijk fietsparkeren.

Henk van der Zouwen nam begin januari het bedrijf Freetime Event Support al over van Corné Beckers de oprichter van het bedrijf. Freetime Event Support is het bedrijf wat fietsenrekken levert voor fietsenstallingen, bij vele grote en kleine evenementen.
 

"Door de overname kan ik de dagelijkse gang van zaken overlaten aan Henk van der Zouwen en me meer richten op de kwaliteit van onze projecten, en daardoor ook aandacht schenken aan nieuwe projecten als de Dutch GP. En wat voor mij persoonlijk belangrijk was dat ik betrokken kan blijven bij het bedrijf kon ik samen met Henk realiseren", aldus Corne Beckers.


Henk van der Zouwen was voorheen directeur van een metaal en signbedrijf en ziet met de overname volop kansen in de markt van tijdelijke fietsnstallingen en de verhuur van fietsenrekken. "Met mijn metaalbedrijfwas ik actief als toeleverancier van vele verhuurbedrijvenen heb daarin veel ervaring opgedaan in de wereld van tijdelijke huuroplossingen. Op het gebied van fietsmobiliteit is de evenementenwereld nog volop in ontwikkeling en door onze cointacten met organisatoren en overheden zitten we aan het begin van de keten om evenementen een stukje groener te maken."

Over de uitdagingen die van der Zouwen ziet: "Fietsmobiliteit is een steeds groter vraagstuk in Nederland met een fietsdichtheid van 22,8 miljoen fietsen vraagt men om oplossingen. Door onze groeiende voorraaf fietsenrekken kunnen wij momenteel bijna 46.000 fietsplaatsen aanbieden. Daarnaast kunnen wij de fietsenstallingen aanbieden met toezichthouders. Ik ben trots dat ik het bedrijf van Corné Beckers heb mogen overnemen en zie de toekomst samen met Corné vol vertrouwen tegemoed."

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners