Overname ContainerFabriek zorgt voor nieuwe marktleider in event-, en pop-up brandstores?

03-09-2018 - Performance4You B.V. heeft onlangs haar concurrent ContainerFabriek overgenomen. Samen met dochterbedrijf Exposurebox is deze strategische stap gezet om marktleider te worden in de pop-up brandstores en event containers. Sinds 31 augustus is de overname van kracht en zijn alle werkzaamheden en producten van ContainerFabriek overgaan naar de nieuwe eigenaar.

Exposurebox is met zijn pop-up stores, glazen containers en showrooms expert in tijdelijke buitenreclame. Directeur en eigenaar Guido Lambriks wil met de overname van ContainerFabriek, naast het huidige aanbod, de groeiende vraag naar event containers uitbouwen. “De overname was een unieke kans om het productaanbod van Exposurebox uit te breiden en een nieuw product in te lijven”, zegt Guido Lambriks, directeur en eigenaar van Exposurebox.

Beide namen blijven voorlopig behouden in de markt. Volgens Lambriks hebben de oud-eigenaren, Tjerk en Menno Joling, het bedrijf keurig achtergelaten en met EventBox en SideBox producten geïntroduceerd die goed aansluiten bij de behoefte van de klant. In het geval van ContainerFabriek was dat meer gericht op de doelgroep van events en beurzen, terwijl Exposurebox zich vooral richtte op tijdelijke buitenreclame en media. De producten van ContainerFabriek en Exposurebox zijn echter zo complementair aan elkaar dat deze makkelijk te integreren zijn in het huidige productaanbod.

Kijk voor meer informatie op www.containerfabriek.nl of www.exposurebox.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners