Oude industriehal transformeert tot evenementenlocatie in Den Haag

25-04-2018 - EVENEMENTENLOCATIE - At the Binckhorst wordt een nieuwe, stoere locatie met historisch karakter voor feestavonden, bruiloften, diners of zakelijke bijeenkomsten tot 500 personen.

Den Haag, 23 april 2018 – Jools Food & Events is druk bezig met de ontwikkeling van een evenementenlocatie in de Saturnusstraat.

Het betreft een van de oude industriehallen op de Binckhorst en wordt een plek voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Ondanks de tijdelijke herbestemming zal het overgrote deel van de locatie behouden worden vanwege het industriële karakter.

De ruimte wordt ingericht met stijlvol meubilair, sfeerverlichting en vuurkorven. Naar verwachting openen de deuren van At the Binckhorst op 1 mei 2018.

Vanuit de ervaring op andere locaties, waaronder de Caballero Fabriek, werd duidelijk dat opdrachtgevers nog steeds opzoek zijn naar locaties met een industriële uitstraling.

Toen zich de kans voordeed in dezelfde straat een eigen locatie te openen, heeft Jools Food & Events deze met beide handen gegrepen. Binnenkort volgt er meer informatie over de nieuwe locatie. 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners