Oud%2Dminister+Cramer+op+event10
Nieuws

Oud-minister Cramer op event10

Dit jaar wordt de evenementenbeurs groener dan ooit. Er is veel aandacht voor MVO en People Planet Profit. Daarnaast hebben de Groene Hartlopers “On Stage” geadopteerd: midden op de beursvloer treft u Green Inspiration On Stage. Daar zal ook oud-minister Cramer acte de presence geven.

'Twee dagen vol discussies en presentaties aan de Green Table. Aansprekende namen uit de branche, opdrachtgevers en vele anderen discussiëren over duurzamere oplossingen in de evenementenbranche', laat Alex Bontenbal van La Promesse Groep weten.

'Als klap op de (groene) vuurpijl hebben de Groene Hartlopers Oud Minister Cramer bereid gevonden om deel te nemen aan een discussie onder leiding van Rutger Mollee. Tevens zal zij een oproep doen aan alle branchegenoten om zich in te zetten om de branche te verduurzamen.'

Wanneer? Woensdag 31 maart, 14.30 uur
Waar? Green Inspiration On Stage (C094)

De Groene Hartlopers zetten zich in om de branche te verduurzamen. Deze hartlopers zijn La Promesse-Groep / Green Label Events, Bourgonje, Climate Neutral Group, DeFabrique, Grand Catering, Green Key, Herik Rail Events, Mollee Comunicatie, Hotel Okura Amsterdam, RAI Amsterdam, World Forum, Fraai Projecten en Britta Albers. 
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.