Onder het toeziend oog van vele tientallen relaties lanceerde cateraar Oseven zichzelf in de Van Nelle Ontwerpfabriek op originele wijze. Bij een zij-ingang van de locatie vingen de bekende rode Martinair-stewardessen de gasten op. Na een welkomstborrel verplaatste het gezelschap zich naar een tussenhal waar algemeen directeur Erwin Verschoor het woord nam.
'Vooropgesteld dat wij geen eventbureau zijn of willen zijn, want ik geloof heel sterk in samenwerken en profiteren van elkaars expertise en zelf doen waar je goed in bent, maar wij zijn voor eventbureaus meer dan een toeleverancier: als zij bij ons komen, kunnen we echt meedenken binnen het concept dat gecreeerd moet worden. Zoals Joe Pine al zei: echte experience creeer je door co-creations. Alles moet kloppen en op elkaar aansluiten. In ons vak zijn we een beetje te ver doorgeslagen in technisch nadenken over partycatering. Dan gaat het al snel over economische gronden, tijd en logistiek. Terwijl het draait om gevoel. Natuurlijk wel met een winstoogmerk. Maar onze ambitie is niet om de grootste te zijn, wel de leukste en de creatiefste.'
'Waar Siebe Terband nog altijd gezien wordt als de grondlegger van de term partyservice, hoop ik dat ze mij over 20 jaar zien als de man achter Happening and food. Het gaat allemaal om beleving, al moet je daar misschien niet te veel over praten...'