Oseven+partner+van+CHIO+Rotterdam
Nieuws

Oseven partner van CHIO Rotterdam

Oseven, happening and food, verzorgt van 16 tot en met 20 juni tijdens de 62e editie van het CHIO Rotterdam in het Kralingse Bosde de loges, lounges en twee restaurants.

Vanaf dit jaar is Oseven Legacy Partner van het CHIO en geeft op deze manier aan de banden met dit evenement steeds verder uit te willen breiden. Als Legacy Partner behoort Oseven tot de selecte groep sponsors die het CHIO ondersteunen bij haar beleid en strategie richting de toekomst van dit grootste internationale outdoor paardensport-evenement van Nederland.

Hippisch Havengala
In het stadhuis van Rotterdam vond maandag 31 mei jl. het Hippisch Havengala plaats. Tijdens deze drukbezochte bijeenkomst van het CHIO Rotterdam, met alle Legacy Partners en sponsoren, tekende de heren Noud van den Boer, CEO Koninklijke Van den Boer Groep, en Erwin Verschoor, algemeen directeur Oseven het meerjarige contract.

Hospitality
Naast de verzorging van de loges op de hoofdtribune en de lounges van de sponsoren verzorgt Oseven deze week tijdens het CHIO in samenwerking met topkok Herman den Blijker ook het Restaurant De Engel, een stijlvol à la carte restaurant met een uitgebreid assortiment vlees- en visgerechten, en Restaurant Las Palmas op Locatie, waar kreeft, oesters en andere kleine visgerechten gegeten kunnen worden.

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.