Organisator+Zwarte+Cross+spreker+op+EventBrancheborrel
Nieuws

Organisator Zwarte Cross spreker op EventBrancheborrel

EVENTBRANCHEBORREL SPREKER - De Zwarte Cross is een fenomeen. Een festival met een geheel eigen merklading, eigen uitstraling, eigen sfeer en eigen beleving. Het verhaal achter de Zwarte Cross is er eentje die u gehoord moet hebben. Daarom presenteert EventBranche.nl in samenwerking met Speaqable voor de Brancheborrel op maandag 3 juni in Papa's Beach House Stefan Rebergen als spreker.

LET OP: de inschrijving voor de EventBranche Borrel op maandag 3 juni is nog altijd alleen geopend voor onze abonnees. Wilt u ook een vooruitnodiging (en ook voor de overige 5 borrels per jaar) neem dan vandaag nog een abonnement. Neem daarvoor contact op met elin@eventbranche.nl geef aan dat u abonnee wilt worden en aanwezig wilt zijn op maandag 3 juni.


'De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden in combinatie met de kenmerkende Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid van het festival zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. Vanaf de eerste editie (1.000 bezoekers) tot aan de vorige editie in 2012 (156.218 bezoekers) is voor bezoeker en organisatie één ding duidelijk: niets is onmogelijk! Met als voorlopig hoogtepunt een motorcrosser die over het twintig meter hoge hoofdpodium sprong tijdens de Britse top act Kaiser Chiefs voor een uitzinnig veld van 40.000 Zwarte Crossers. Ja, het leven is één groot feest!'

 

Stefan Rebergen
Algemeen directeur van Feestfabriek Alles Komt Goed BV

Voordat Stefan de gelederen bij de Feestfabriek kwam versterken is hij 10 jaar lang werkzaam geweest bij Grolsch waarbij zijn laatste functie die van directeur horeca was. Sinds januari 2011 is hij Algemeen directeur bij Feestfabriek Alles Komt Goed (het organisatiebureau achter de Zwarte Cross) om het festival, dat tot de meest spectaculaire ter wereld behoort, naar een hoger niveau te brengen. Stefan heeft een echt evenementenhart en een heldere en duidelijke kijk op zaken: “Een derde partij mag nooit aan de haal gaan met het merk Zwarte Cross”. Hoe de Zwarte Cross al jaren excelleert op het snijvlak van commercie en fun vertelt hij op 3 juni, aldus sprekersbureau Speaqable.
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.