Opvallend! Autobeurs wordt auto event, online en offline wereld komen samen

15-11-2019 - DAY1 Lifestyle en 402 Automotive introduceren de eerste editie van DAY1 World of Cars, een splinternieuw auto- en lifestyle event, dat in het paasweekend van 11 tot en met 13 april 2020 georganiseerd wordt in Jaarbeurs in Utrecht. DAY1 en 402 verbinden met hun beider expertise de online en offline werelden met elkaar tijdens een innovatieve en interactieve show, die in Nederland nog nooit is vertoond.

DAY1 World of Cars wordt een verrassende show waar het draait om auto’s, maar ook lifestyle, sport, gaming, muziek en waar de bezoeker oog in oog komt te staan met zijn of haar favoriete auto’s, influencers, bekende presentatoren, coureurs, acteurs en nog veel meer. Je komt ogen en oren te kort bij de Car Cat Walk waar de mooiste supercars of de dikste autocreaties af en aan rijden "on stage”. Of waar je kunt kijken naar shows en presentaties van tal van bekende youtubers, vloggers of sporters. 

Bezoekers kunnen een van de actie arena’s betreden, met de 1e "Racing Influencers" of met driftende en racende bolides. Instappen in een McLaren of Lamborghini Aventador is mogelijk bij de SuperCar Experience. Ook kan men in een van de theaters luisteren naar motivational talks en inspirerende presentaties van influencers of bekende sporters of meedoen in kleinere breakout sessions. Uiteraard ontbreken tientallen standhouders niet op het gebied van nieuwe of gebruikte auto's, autostyling, carperformance, lifestyle, future mobility, tech, sport en fashion. Maar het draait uiteindelijk met name om de auto' s, of het nu gaat om de duurste hypercars of supercars, performance en tuning (met de Top 50 Modified Cars van Europa, moviecars, of nieuwe sportieve modellen tot aan elektrische auto's. Het staat er allemaal!


JayJay Boske van DAY1 Lifestyle, een van de initiatiefnemers van dit nieuwe event: "Er zijn al jaren tal van indoor- en outdoorshow op automotive gebied, maar World of Cars gaat een dimensie verder. In Jaarbeurs komt onze "online" wereld van Youtube samen met de "offline" wereld van 402 Automotive. De bezoeker kan tijdens de show de auto's die wij in onze video's zien, ruiken en proeven en bijna aanraken. Dat geldt ook voor de vele Youtubers en vloggers die tijdens Jaarbeurs acte de présence geven. Zij nemen ook hun eigen auto's mee en op de Car CatWalk zijn ze samen live te bewonderen. Maar er gebeurt meer, we hebben meerdere theaters en podia waar bezoekers kunnen luisteren of meedoen aan motivational talks of kleinere breakoutsessions."


Ronald van den Broek van 402 Automotive: "Wij zijn zeer verheugd met het nieuwe partnership met JayJay en DJ La Fuente. Al meer dan 23 jaar organiseren we elk jaar meer dan 15 tot 20 autoshows door heel Nederland, maar wat we nu in Nederland gaan neerzetten is nog nooit vertoond. We laten met onze events al jaren zien, dat honderdduizenden autofans graag shows bezoeken. Maar de vlucht die social media en youtube nemen op autogebied is enorm. Social media zijn daarnaast al jaren niet weg te denken uit onze marketing mix. Er zijn inmiddels al tientallen bekende vloggers en Youtubers actief op internet in binnen- en buitenland met ieder een steeds groeiende schare fans. Deze petrolheads krijgen nu de kans om oog in oog te staan met hun idool en hun favoriete droomauto. Natuurlijk blijft het niet bij de autocollectie van DJ La Fuente, de komende weken maken we bekend wie en welke auto's je kunt verwachten. Los daarvan zijn er nog voldoende "traditionele" elementen terug te vinden tijdens DAY1 World of Cars, zoals de Action Arena, Gaming Zone, de Themapleinen, tal van standhouders en nog veel meer".

Het auto event vindt plaats van 11 t/m 13 april en is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over het programma en tickets op www.day1worldofcars.com

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 2. KNVB Campus

  De KNVB Campus is dé plek waar onze nationale selecties trainen en waar trainers worden opgeleid
 3. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Flint is de ideale locatie voor een succesvol evenement in theatrale stijl. Groot of klein, met meerdere zalen of...
 4. Jaarbeurs MeetUp

  Welkom bij hét vergadercentrum van de toekomst.
 5. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners