Oproep: Nederlandse eventbranche moet nummer 1 plek behouden!

22-08-2018 - EVENT AWARDS - Voorbeeld? Na afloop van BEA World Festival kwamen er via ons 2 concrete opdrachtgevers binnen die op zoek waren naar een Nederlandse locatie en bureaus. 'We were amazed by the Dutch entries during Best Event Awards, so we wanna give it a try.' Die rol, die aantrekkingskracht mag Nederland niet kwijtraken. Hoe? Eenvoudig? Ook Nederlandse locaties kunnen meedoen.

'De gemiddelde kwaliteit, creativiteit en effectiviteit van de Nederlandse eventmarketing en live communicatie is wereldwijd gezien echt van top niveau. Maar dan moeten we wel in de showroom blijven zetten wat we zo goed kunnen. Dat betekent niet alleen mee doen aan de Gouden Giraffe, maar zeker ook aan BEA World, de beste events ter wereld. Dat is altijd raak, ook al valt u niet in de prijzen: het bereik, het netwerk en de gedeelde kennis zijn goud', aldus Sjoerd Weikamp van de Gouden Giraffe Event Awards, de Nederlandse eventprijzen.

>> INSCHRIJVEN VOOR BEA WORLDOok awards voor de beste locaties:
Dit jaar heeft BEA World ook Best Location Awards. Wij hoeven u natuurlijk niet uit te leggen wat de waarde is van een internationale eventaward voor uw locatie. Dus ook hier: laten we samen tonen hoe sterk de Nederlandse markt is.

>> INSCHRIJVEN LOCATION AWARD

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners