Open+Locatiedag%3A+volg+online+rondleidingen+bij+190+locaties+voor+meetings+en+events
Persberichten

Open Locatiedag: volg online rondleidingen bij 190 locaties voor meetings en events

CORONA EN EVENEMENTEN - De collega's van Locaties.nl hebben ook snel ingesprongen op de hopelijk voorlopige nieuwe werkelijkheid. Op 14 mei organiseren zij de Open Locatiedag, een mooi online concept om een kijkje te nemen bij liefst 190 locaties voor meetings en events.

Tijdens dit online event kun je in twee uur tijd binnen kijken bij vier locaties naar keuze en direct je vragen stellen. Voor het complete overzicht van alle locaties die meedoen ga je naar: https://www.locaties.nl/openlocatiedag

Nu het advies van het RIVM nog altijd is om zoveel mogelijk thuis te blijven en zo min mogelijk de deur uit te gaan, is het voor de organisator van bedrijfsevenementen een stuk minder makkelijk om de juiste locatie te vinden. Daarom riep Locaties.nl alle locaties in het land op om de krachten te bundelen tijdens één groot online event. Die oproep werd enthousiast beantwoord door maar liefst 190 locaties. Het resultaat is de Open Locatiedag: een online evenement waarbij je in twee uur tijd vier locaties kunt bekijken in het hele land en live je vragen kunt stellen. Veilig vanuit je eigen (thuis- )werkplek.

Buitenkans om zo veel locaties te bezichtigen
“Het is onze missie om de organisator van bedrijfsevenementen te helpen met het vinden van de juiste locatie”, vertelt initiatiefnemer Ronnie Witjes van Locaties.nl. “Onder normale omstandigheden bezoeken zij gemiddeld 2 tot 3 locaties voordat ze de perfecte plek hebben gevonden. Ook nu merken wij dat er in de markt behoefte is aan een manier om locaties te bezichtigen. Bij veel locaties is dat momenteel, door de maatregelen van het RIVM, niet mogelijk of erg lastig. Met dit online event willen wij deze groep zo goed mogelijk bedienen. Het wordt een dag die je niet wilt missen als je regelmatig evenementen organiseert; of het nou is om locaties te bekijken voor een evenement dat al in de agenda staat over een paar maanden of pas in 2021, of simpelweg om eens een kijkje te nemen in die ene toffe nieuwe plek die je nog niet kent – want het is een buitenkans dat je op één dag zoveel locaties kunt bekijken!”

Op de Open Locatiedag kun je als bezoeker deelnemen aan vier rondleidingen die worden gelivestreamd vanuit de locatie. De rondleidingen beginnen 14 mei om 12, 12.45, 13.30 en 14.15 uur. Elke livestream bestaat uit een videorondleiding en gelegenheid om vragen te stellen. Zo kun je dus in 2 uur tijd gemakkelijk 4 locaties bezoeken, en reis je – als je dat wilt – met één druk op de knop van een monumentale kerk in Maastricht naar een hotel in Leeuwarden en van een oude energiecentrale in Rotterdam naar een vliegveld net buiten Enschede. 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.