Online Food & Agri Carrièredag: 25.000 standbezoeken, 200 video calls en 2500 berichten

16-12-2020 - Vrijdag 4 december werd de eerste online editie van de Food & Agri Carrièredag gehouden op het virtuele event platform van Elevent.ly. Ruim 700 studenten en young professionals konden zich verrijken met waardevolle presentaties en workshops. Ook konden ze zich inschrijven voor coachingsessies en direct in contact komen met recruiters van de 22 deelnemende bedrijven via (video)chat.

Het was voor Misset, de organisator achter de Food & Agri Carrièredag, spannend te noemen. Hoeveel deelnemers kunnen we verwachten? Gaan standhouders meedoen? Hoe lang kunnen we iedereen enthousiast houden? En dan nog niet gesproken over de studiotechniek en keuze voor het platform Elevent.ly, twee nieuwe dimensies waar ze tot kort geleden nooit mee te maken hebben gehad.

Het programma begon om 10:00 en duurde tot 15:00 uur. Meer dan 700 deelnemers wisten zich een weg te banen door de interactieve locatie. De presentaties waren een combinatie uit van tevoren opgenomen content, directe verbindingen met sprekers die inbelden vanuit huis en sprekers die live in de studio van KAS Woerden aanwezig waren. Via een interactieve plattegrond konden de studenten gemakkelijk hun keuze maken om presentaties te bekijken, vacatures te zoeken of bijvoorbeeld in contact te gaan met recruiters van de deelnemende bedrijven. Een compleet nieuwe ervaring voor online evenementen waarbij iedereen écht onderdeel uitmaakte van het evenement, mede door de schitterende uitstraling en interactieve mogelijkheden. De cijfers geven dan ook een goed beeld van de activiteit van de deelnemers. In totaal zijn er ruim 25.000 standbezoeken geweest, meer dan 200 video calls geweest en zijn er meer dan 2.500 berichten verstuurd. Cijfers die alle verwachting te boven gingen.

In alle opzichten was deze editie een daverend succes te noemen. Om een compleet beeld te krijgen van wat er zich deze dag heeft afgespeeld vind je alle cijfers terug in de infographic:

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Sendsteps

  Hoe betrek ik mijn publiek tijdens mijn bijeenkomst? Wat kan ik doen om mijn eigen presentatie te verlevendigen?
 2. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 3. aanmelder.nl

  Eenvoudig evenementen organiseren doe je met aanmelder.nl
 4. VR Event Rent

  VR Event Rent is hét nieuwe verhuurbedrijf gespecialiseerd in Virtual Reality...
 5. AVEQ

  AVEQ Congress Support is een uniek samenwerkingsverband van specialismen die...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners