Olympisch+Stadion+wordt+opnieuw+coolste+eventlocatie+van+Nederland
Nieuws

Olympisch Stadion wordt opnieuw coolste eventlocatie van Nederland

EVENEMENTENLOCATIE STADION - Van 18 januari tot en met 11 maart 2018 wordt er weer geschaatst in het Olympisch Stadion op de Coolste Baan van Nederland. Een 400 meter schaatsbaan met talloze mogelijkheden voor o.a. recreatieschaatsen, schoolschaatsen, schaats- en curlingclinics, topsport en entertainment. De Coolste Baan van Nederland wordt extra bijzonder met de ISU WK Allround 2018 als spectaculair slotstuk.

Fotocredits: www.olympischstadion.nl

In 2014 schaatsten er maar liefst 108.000 mensen op het ijs van de Coolste Baan. Bijna 40.000 bezoekers zorgden voor drie uitverkochte dagen op het KPN NK en zes Nederlands Kampioenen werden gehuldigd. Men sprak van een groot succes.

In 2018 worden na 125 jaar de Wereldkampioenschappen Allround weer terug gebracht naar Amsterdam, de plek waar in 1893 Jaap Eden zich liet huldigen als de officiële eerste wereldkampioen allround schaatsen. Gezien het overweldigende enthousiasme drie jaar geleden verwacht de stadion- en evenementenlocatie voor deze 2e editie van de Coolste Baan wederom een grote belangstelling om te komen schaatsen in het Olympisch Stadion.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.