OCEANDIVA+trekt+in+bij+Passenger+Terminal+Amsterdam
Nieuws

OCEANDIVA trekt in bij Passenger Terminal Amsterdam

OCEANDIVA heeft sinds kort haar kantoor ongebracht in de Passenger Terminal Amsterdam. Vanaf 1 mei jongstleden heeft zij haar kantoor gevestigd aan de Piet Heinkade 35 te Amsterdam.

'Vanuit de Passenger Terminal Amsterdam gaan wij onze evenementen, sales en productie voor de drie OCEANDIVA schepen (Original, Futura en Classic) aansturen en organiseren', vertelt Edwin Petersen, directeur OCEANDIVA.

'Onze DIVA schepen liggen voor evenementen vaak aangemeerd aan de kade van de terminal. Vanaf nu dus in onze eigen achtertuin. Daarnaast biedt huisvesting in de terminal ook volop nieuwe kansen. Denk aan een intensieve samenwerking met uiteraard PTA, maar ook met het Meeting & Congress Centre van Oseven en het Mövenpick Hotel', vervolgt Petersen.

Als cruiseterminal is PTA altijd op zoek naar een goede mix tussen evenementen, het nautische en de rol die zij vervult als verhuurder van kantoor- en winkelruimte. 'OCEANDIVA past uitstekend in dit plaatje', vertelt René Kouwenberg, directeur PTA . 'Wij hopen op een prettige, intensieve samenwerking en wensen alle medewerkers van OCEANDIVA heel veel succes en werkplezier in hun nieuwe onderkomen.'
 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.