Nu ook Private Dining bij hotel- en eventlocatie Woudschoten

02-04-2019 - Dat Woudschoten continue blijft vernieuwen is een feit. Het is de natuur van Woudschoten verrassend en uniek te zijn voor al haar gasten. Dit keer zijn de algemene ruimte van het Atrium en het Dinerrestaurant flink onder handen genomen. Hierdoor is nu ook private dining mogelijk!

Het Atrium, de training- en vergadervleugel met ruime ontvangstruimte, diverse break-out rooms en executive kamers heeft net voor de komst van het Nederlands Elftal in maart een facelift gekregen. De muren hebben een verfrissende nieuwe kleur, een deel van het meubilair is vervangen en de prachtige natuur van het omliggende landgoed is nóg meer naar binnen gebracht. Het nieuwe interieur en grote potten groen geven het Atrium een aangename en rustige uitstraling.

Private Dining
Ook het dinerrestaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Frisse kleurtinten, stijlvol meubilair gecombineerd met een moderne inrichting geven het restaurant een warme sfeer. Door het leggen van accenten en het toevoegen van planten is meer privacy gecreëerd. Door de speelse indeling is het ook zeer geschikt voor individuele gasten, die Woudschoten steeds meer komen bezoeken. Daarnaast is het privé restaurant volledig vernieuwd. Een sfeervolle plek waar u in alle rust kunt lunchen of dineren met zakenrelaties, collega’s, vrienden of familie. Dit deel van het restaurant beschikt over een prachtige open haard, een eigen terras en is exclusief te boeken voor ongeveer 27 gasten.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Omnivents, avontuurlijk evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 2. Spoorwegmuseum

  Het Spoorwegmuseum neemt u graag mee op reis!
 3. DeFabrique

  21 loodsen, silo’s en hallen bieden ruimte aan 50 tot 3500 bezoekers op meer dan 10.000 m²
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws. To...
 5. Bedrijfsentertainment.nl

  Samen met jou bepaalt ons team van specialisten de kern van het event zodat de juiste match tussen de doelgroep,...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners