Nu+al+7+inzendingen+voor+derde+nationale+editie+van+de+Houten+Giraffe
Nieuws

Nu al 7 inzendingen voor derde nationale editie van de Houten Giraffe

De Houten Giraffe, een initiatief vanuit de NHTV internationale hogeschool te Breda, zal op 30 juni 2011 voor de derde keer worden uitgereikt.

De Young Professionals kunnen zich net als vorig jaar aanmelden met hun evenementen en projecten om in aanmerking te komen voor de Houten Giraffe. De Houten Giraffe word dit jaar wederom mede mogelijk gemaakt door Arjan van Dijk en Stagelight. 'In samenspraak met Arjan van Dijk zijn wij tot conclusie gekomen dat de awarduitreiking weer plaats gaat vinden in Fort Gertrudis te Geertruidenberg net als afgelopen jaar. Stagelight zal ook dit jaar het licht en geluid verzorgen. Er zijn dit jaar wederom vier categorieën waarin de award toegekend wordt: “Best Concept”, “Message in a Bottle”, “For a Better World” en “The Art of Entertainment”, aldus de organisatie.

Sponsor?
De Houten Giraffe wil zoveel mogelijk jong talent stimuleren en kennis laten maken met het bedrijfsleven binnen de vrijetijdsbranche. Dit doen zij door middel van de door studenten georganiseerde evenementen en/of ontwikkelde concepten te nomineren voor de Houten Giraffe. Dit jaar is de organisatie van de Houten Giraffe in handen van een 6-koppige projectgroep tweedejaars studenten Vrijetijdsmanagement, onder leiding van twee derdejaars studenten. Helaas kunnen zij geen evenement organiseren zonder sponsors. Daarom kunt u nu vriend van de houten giraffe worden. Als u vriend wordt mag u een bedrag naar keuze sponsoren en zal uw naam verschijnen in ons programma boekje.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.