Noordwijk presenteert zichzelf in hartje Londen

12-10-2010 - Een briljante actie van Noordwijk Marketing aan de Thames: als de eventmanager en meetingplanner niet naar Noordwijk komt, komt Noordwijk wel naar de meetingplanner...

Noordwijk koos er, als tweede internationale congresplaats van Nederland, voor om de zaken eens om te draaien en Holland’s Finest Beach naar London te brengen. Door een laagdrempelig evenement in hartje Londente geven werd er in een avond een grote groep eventplanners geënthousiasmeerd.

200 eventplanners
Noordwijk Marketing organiseerde samen met zeven partners een Beachparty aan de Thames op donderdag 30 september jl. Een delegatie Noordwijkers reisde daarom voor een dagje af naar London om zo’n 200 voor Noordwijk belangrijke eventplanners uit de regio Groot London kennis te laten maken met ‘Holland’s Finest Beach’ en Hollandse gezelligheid.

Succes
Het feest in London kon direct na afloop een succes genoemd worden. De positieve en lovende reacties kwamen niet alleen van de kant van Noordwijk, maar ook van de aanwezige eventplanners in Londen. Deelnemers aan het ‘Holland’s Finest Beach visits Londen’ event waren Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje, NH Leeuwenhorst, Palace Hotel, Space Expo, De Baak en de Koninklijke Beuk.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Flint Theater Evenementen en Congressen

  Beleef de magie van het theater
 2. Fokker Terminal

  De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag. De locatie is door de...
 3. Pathé Business

  Pathé Business voor al uw zakelijke evenementen
 4. Libéma

  Libéma is het meest veelzijdige leisure concern van Nederland en ontvangt jaarlijks ruim vijf miljoen gasten. U heeft...
 5. KAMERYCK

  Deze bijzondere locatie ligt prachtig tussen de weilanden en heeft een mooi terras aan het water. De omgeving ademt...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners