Noord%2DHolland+Catering+verzorgt+opening+Spacetrade+Center+in+Lelystad
Nieuws

Noord-Holland Catering verzorgt opening Spacetrade Center in Lelystad

Een bijzondere nieuwe evenementenlocatie opende onlangs haar deuren. Noord-Holland Catering verzorgde de catering tijdens de opening en het gala.

Noord-Holland Catering heeft de opening van het hoofdkantoor van ISTA het “Spherium” in Den Haag verzorgd. Aansluitend werd ook het International Space Transport Gala in het Aviodrome in Lelystad van partycatering voorzien. ISTA is de internationale brancheorganisatie voor de commerciële lucht- en ruimtevaartindustrie.

Feestelijke opening
Het Spherium is Europa’s jongste hotspot voor commerciële ruimtevaart en innovatie. Hier komen toekomstige astronauten, ruimtevaartondernemers, investeerders, bedrijven, wetenschappers, overheden en journalisten samen om commerciële ruimtevaart verder te ontwikkelen. Tal van prominente astronauten en ondernemers in de ruimtevaartindustrie woonden de opening vrijdag 8 april 2011 bij waarbij Noord-Holland Catering heerlijke fingerfood serveerde.

Galadiner
Op de mogelijk, toekomstige thuisbasis voor de commerciële ruimtevaart (Luchthaven Lelystad) vond aansluitend het gala plaats. 'In het Aviodrome te Lelystad werden de gasten ontvangen met een aperitief om de smaakpapillen alvast op gang te brengen serveerde de souschef van Noord-Holland Catering heerlijke amuses bereidt met moleculaire technieken. Hierna konden de gasten plaatsnemen aan de prachtige, moderne witte opgedekte tafels. Dit interieur, dat tevens door Noord-Holland Catering verzorgd werd, sloot naadloos aan bij het thema Space. In alle rust konden de gasten genieten van een heerlijk driegangen diner, geserveerd door Noord-Holland Catering. De gasten konden daarbij genieten van een spetterend optreden van Laura Fygi en werd er Space fashion gepresenteerd door verschillende modellen', kijkt Noord-Holland Catering terug op de grote klus.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.