Het diner is tot stand gekomen in samenwerking met NoKitchen, een nieuw partycatering bedrijf dat op locatie werkt met chefs en restaurateurs van naam. Deze keer is gekozen voor ‘Award winning Chef’ Marco Poldervaart en het fameuze Aziatische specialiteiten restaurant De Blauwe Lotus uit Eindhoven.
Marco Poldervaart over zijn ervaring: 'Ieder vakgebied kent zijn eigen specialiteiten. De filosofie van NoKitchen is dat iedereen uitsluitend doet waar ‘ie goed in is. De mensen van NoKitchen hadden alles op het gebied van de catering zeer professioneel neergezet. Alles stond als een huis en was perfect georganiseerd en gecoördineerd.'
Ook Stephan Fellinger, bestuursvoorzitter SpinAwards en Online Media Man van het jaar is te spreken over het NoKitchen-concept: 'Met de SpinAwards stimuleren we creativiteit in interactieve (marketing) communicatie en het is goed om te zien dat de mensen achter NoKitchen ook die creativiteit binnen hun vakgebied nastreven. Want of je nu werkzaam bent op het gebied van eten en drinken of in onze industrie het gaat om de liefde voor je vak.'