25 oktober 2006

NoKitchen: geen eigen keuken, wél topkoks

Rubrieken

Een noviteit op cateringgebied: een cateraar die werkt met restaurants en topkoks, maar zonder eigen keuken. Dat is NoKitchen, een bedrijf dat onlangs werd opgericht door Leon van Basten (49) en Feike van der Werf (34).
Beiden werkten in keukens van Europese toprestaurants en hebben ruim 20 jaar ervaring in partycatering en evenementenorganisatie. NoKitchen huurt topkoks in op projectbasis en organiseert verder alles rondom eten, drinken, service en decoratie.
Van Basten geeft zelf uitleg: “U wilt een evenement organiseren, u kiest
een locatie en NoKitchen regelt verder alles rondom de verzorging van eten, drinken, service en decoratie.”
Extra dimensie
Compagnon Van der Werf: “Wij streven naar de top op het gebied van smaak en beleving. En dat bereiken wij onder andere door samen te werken met restaurateurs. Zo’n gastronomische topper geeft extra dimensie aan een evenement. En – niet onbelangrijk – de kwaliteit van het eten is natuurlijk geweldig. Culinair genieten op het hoogste niveau. Daardoor wordt de beleving van een evenement intenser en speelt catering weer een prominente rol.”
Passie
Van Basten: “De restaurants worden door ons geselecteerd op passie in de keuken, productiemogelijkheden en natuurlijk op culinaire kwaliteit. Wij zorgen voor een topkok, waarbij u de keuze heeft uit verschillende chefs uit binnen- en buitenland.”

NoKitchen is in te schakelen voor feesten en evenementen en werkt voor bedrijven, particulieren, evenementen bureaus en restaurateurs. Meer informatie op http://www.nokitchen.nl/