Een noviteit op cateringgebied: een cateraar die
werkt met restaurants en topkoks, maar zonder eigen keuken. Dat is NoKitchen,
een bedrijf dat onlangs werd opgericht door Leon van Basten (49) en Feike van
der Werf (34).
Beiden werkten in keukens van Europese
toprestaurants en hebben ruim 20 jaar ervaring in partycatering en
evenementenorganisatie. NoKitchen huurt topkoks in op projectbasis en
organiseert verder alles rondom eten, drinken, service en decoratie.
Van Basten geeft zelf uitleg: “U wilt een evenement organiseren, u
kiest
een locatie en NoKitchen regelt verder alles rondom de verzorging van eten, drinken, service en decoratie.”
een locatie en NoKitchen regelt verder alles rondom de verzorging van eten, drinken, service en decoratie.”
Extra dimensie
Compagnon Van der Werf: “Wij streven naar de top op het gebied van smaak en
beleving. En dat bereiken wij onder andere door samen te werken met
restaurateurs. Zo’n gastronomische topper geeft extra dimensie aan een
evenement. En – niet onbelangrijk – de kwaliteit van het eten is natuurlijk
geweldig. Culinair genieten op het hoogste niveau. Daardoor wordt de beleving
van een evenement intenser en speelt catering weer een prominente rol.”
Passie
Van Basten: “De restaurants worden door ons geselecteerd op passie in
de keuken, productiemogelijkheden en natuurlijk op culinaire kwaliteit. Wij
zorgen voor een topkok, waarbij u de keuze heeft uit verschillende chefs uit
binnen- en buitenland.”
NoKitchen is in te schakelen voor feesten en evenementen en werkt voor bedrijven, particulieren, evenementen bureaus en restaurateurs. Meer informatie op http://www.nokitchen.nl/