Het Land van Ooit gaat samenwerken met NoKitchen. De
locatie en de cateraar hebben samen een geheel nieuwe menukaart ontwikkeld
voor sportieve, feestelijke en zakelijke bijeenkomsten op het Ooitse
Landgoed.
De contracten voor de samenwerking zijn afgelopen week ondertekend. Marco Poldervaart, eigenaar en chef-kok van Restaurant De Gastronoom uit Harlingen en Gouden Koksmutswinnaar is één van de chefs die de gasten in Het Land van Ooit culinair gaat verwennen.
Cateraar zonder locatie
NoKitchen, een vrij
nieuwe cateraar, werkt met topkoks en restaurateurs van naam op locatie.
Eigenaar Leon van Basten ziet uit naar de samenwerking met Het Land van Ooit.
'De liefde voor het eten proef je en dan gaat het niet alleen om de kreeft of
kaviaar. Ook een stokje saté kan met zorg bereid worden. Ik wil er voor zorgen
dat ieder hapje gekwalificeerd wordt als ‘das lekker’, aldus Van Basten.
Kwaliteitsslag
NoKitchen werkt vanuit een Iedereen-blij-formule en blij is ook Mascha van Till, directeur van Het Land van Ooit. 'Door een hechte samenwerking aan te gaan met NoKitchen zijn we er weer in geslaagd een kwaliteitsslag te maken. Terwijl feestelijke en zakelijke bijeenkomsten al een aanzienlijk deel van de totale omzet uitmaken, verwachten we een grotere groei op dit gebied.'
Oplocatie.nl: