Nog 50 kaarten voor het congres over circulair evenementen organiseren

30-12-2019 - THE CIRCLE OF LIVE - Het kennisevent The Circle of LIVE opent met voorbeelden, inspiratie en feiten de deur naar een circulaire wereld. Eng? Ver van mijn bedshow? Nee, het ligt voor het oprapen. Het moet...Dus kom 20 januari 2020 naar Amsterdome in Amsterdam. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. UPDATE: nog ruim 50 kaarten beschikbaar.

Congres over circulair ondernemen
20 januari 2020 - Amsterdome - Amsterdam
​​Dit kennisevent probeert een branche in beweging te krijgen. Samen op weg naar het toekomstproof maken van onze branche.
Hans Steenbergen
Goeroe is misschien wel het woord dat Hans Steenbergen het best typeert als het gaat om food en hospitality. Hij raakt, inspireert en opent ogen. Dat gaat hij ook doen tijdens The Circle of LIVE: 'Het is niet meer de tijd van bewustzijn, maar van bewustdoen' (foto: Food Inspiration)
Milan Meyberg
Internationaal duurzaamheidstrateeg en event-manager Milan Meyberg is al meer dan 20 jaar actief in de Nederlandse evenementen- en festivalindustrie en won vele prijzen op gebied van duurzaamheid. (foto: Assemblee Speakers)
The Circle of LIVE hoopt op kleine stapjes binnen een groter doel. Het congres is dan ook anders dan anders. Een krachtig, prikkelend en inspirerend plenair programma, met sprekers met impact als Hans Steenbergen (Food Inspiration) en Milan Meyberg (Internationaal duurzaamheidstrateeg en event-manager), is de aanzet tot zelf aan de slag gaan.

Na het plenaire deel kruip je als bezoekers bij elkaar en gaan we olv gespreksleiders op zoek naar doelen en wensen. In de Circle of LIVE worden jouw wensen vastgelegd, hier start dan ook jouw activitatie: welke stap ga jij zetten om de wereld een beetje beter te maken en onze eventbranche toekomstproof. In samenwerking met Pridea gaan we jouw wens vastleggen en opvolgen.

Start op 20 januari ook jouw Circle of LIVE?

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Beatrix Theater

  “Beatrixtheater is de meest centrale locatie van Nederland voor uw congres, event, vergadering of seminar. . Pal...
 2. The Hague Conference Centre

  Geweldige bereikbaarheid, persoonlijke betrokkenheid en state-of-the-art voorzieningen maken van iedere bijeenkomst...
 3. CORPUS Congress Centre

  CORPUS Congress Centre is ontstaan als onderdeel van CORPUS ‘reis door de mens’ en vormt samen met het naastgelegen...
 4. Pathé Business

  Iedereen kent Pathé als de grootste bioscoopketen van Nederland. Maar Pathé is bij organisaties ook steeds bekender...
 5. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners