Nog 50 kaarten voor het congres over circulair evenementen organiseren

30-12-2019 - THE CIRCLE OF LIVE - Het kennisevent The Circle of LIVE opent met voorbeelden, inspiratie en feiten de deur naar een circulaire wereld. Eng? Ver van mijn bedshow? Nee, het ligt voor het oprapen. Het moet...Dus kom 20 januari 2020 naar Amsterdome in Amsterdam. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. UPDATE: nog ruim 50 kaarten beschikbaar.

Congres over circulair ondernemen
20 januari 2020 - Amsterdome - Amsterdam
​​Dit kennisevent probeert een branche in beweging te krijgen. Samen op weg naar het toekomstproof maken van onze branche.
Hans Steenbergen
Goeroe is misschien wel het woord dat Hans Steenbergen het best typeert als het gaat om food en hospitality. Hij raakt, inspireert en opent ogen. Dat gaat hij ook doen tijdens The Circle of LIVE: 'Het is niet meer de tijd van bewustzijn, maar van bewustdoen' (foto: Food Inspiration)
Milan Meyberg
Internationaal duurzaamheidstrateeg en event-manager Milan Meyberg is al meer dan 20 jaar actief in de Nederlandse evenementen- en festivalindustrie en won vele prijzen op gebied van duurzaamheid. (foto: Assemblee Speakers)
The Circle of LIVE hoopt op kleine stapjes binnen een groter doel. Het congres is dan ook anders dan anders. Een krachtig, prikkelend en inspirerend plenair programma, met sprekers met impact als Hans Steenbergen (Food Inspiration) en Milan Meyberg (Internationaal duurzaamheidstrateeg en event-manager), is de aanzet tot zelf aan de slag gaan.

Na het plenaire deel kruip je als bezoekers bij elkaar en gaan we olv gespreksleiders op zoek naar doelen en wensen. In de Circle of LIVE worden jouw wensen vastgelegd, hier start dan ook jouw activitatie: welke stap ga jij zetten om de wereld een beetje beter te maken en onze eventbranche toekomstproof. In samenwerking met Pridea gaan we jouw wens vastleggen en opvolgen.

Start op 20 januari ook jouw Circle of LIVE?

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Artishock Events & Marketing

  Slingers ophangen kan iedereen, Artishock houdt zich bezig met het ontwikkelen van evenementen die (of dit nu voor...
 2. Food Jazz & DJ's

  Food Jazz & Dj's is een culinair evenementenbureau dat opvalt door haar creatieve en ongedwongen manier van koken en...
 3. Losberger De Boer

  De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.
 4. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 5. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners